'i pjevamo dalje'

Maja Šuput otkrila kako je Bloom već krenuo njezinim stopama: 'Jesi na gaži?'

Foto: Instagram
1/17
11.01.2023.
u 15:33

Pjevačica Maja Šuput snimila je svoga sina kako govori u ritmu dok se igra po apartmanu. "Koliko ti možeš pjevati?", pitala ga je.

Pjevačica Maja Šuput nakon novogodišnjeg nastupa uzela je mali predah i s obitelji se uputila na odmor. Maja, njezin suprug Nenad Tatarinov i sin Bloom hladne dane odlučili su provesti u toplijim krajevima pa su se uputili na Mauricijus odakle Maja redovno pratitelje izvještava kako odmaraju. Tako se već nekoliko dana mogu vidjeti idilične fotografije bračnog para i obitelji nastale na plažama. Ovoga puta je, pak, Maja otkrila što joj je to privuklo pažnju jutros. 

Naime, pjevačica je snimila svoga sina kako govori u ritmu dok se igra po apartmanu.

- Bloomi, koliko ti možeš pjevati? – upitala ga je, a potom se dječak nasmijao i krenuo prema njoj. „Baš imaš gažu cijelo vrijeme? Jesi na gaži?“, ispitivala ga je Maja dok se on zagledao negdje u daljinu. „Kaj si vidio?“, pitala ga je, a potom je Bloom nastavio melodiju koju je ranio pjevao. „I pjevamo dalje“, zaključila je.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Maja sa svojom obitelji često putuje, a jednom nam je prilikom otkrila i kako je izgledao prvi Bloomov prekooceanski let. Tada su putovali u Meksiko, a Bloom im nije stvarao probleme. 

Zbog Blooma su tada izabrali Turkish Airlines jer je njihov let krenuo u 20 sati, kada je njemu prirodno bilo da zaspe, a u biznis klasi kojom su se vozili postoji i opcija unajmljivanja kinderbeta.

- Međutim, bilo je par slobodnih mjesta pa smo mu napravili krevet tako da je on deset sati spavao na pravom pravcatom krevetu. A kako se aviončić lijepo ljuljuškao to je bebi bio samo dodatni poticaj da duže spava – opisala je Maja tada. A kada je bio budan vrijeme su kratili igrajući se, gledajući crtiće, hraneći ga, a uskakale su i stjuardese koje su uvijek oduševljene bebom.

VIDEO Intervju princa Harryja: 'Meghan je žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvezdomor
07:45 12.01.2023.

Barbie ...Ken i mali Kenjić

LI
liliZG
18:28 11.01.2023.

maja na slici ne liči više na maju, photoshop ili plastična intervencija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije