Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na koncertu

Maja Šuput prisjetila se anegdote s Grdovićem: 'Stavio je masku na glavu i trčao, pa su nas istjerali'

Vodice: Poznati na glazbenom festivalu CMC Vodice 2012.
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
17.02.2024.
u 18:30

Dvorana Krešimira Ćosića bila je prepuna, a publiku je zagrijala Maja Šuput koja je s Grdovićem, kada je imala 20 godina bila na turneji u Australiji. Prisjetila se jedne anegdote kada su ih izbacili iz zoološkog vrta u Sydneyju.

Pjevač Mladen Grdović proslavio je u Zadru 45 godina glazbene karijere. Dvorana Krešimira Ćosića bila je prepuna, a publiku je zagrijala Maja Šuput koja je s Grdovićem, kada je imala 20 godina bila na turneji u Australiji. Prisjetila se jedne anegdote kada su ih izbacili iz zoološkog vrta u Sydneyju. 

''Išli smo u zoološki vrt u Sydney i pisalo je nemojte slučajno ulaziti u kavez gdje su majmuni. Mladen je otišao na kiosk gdje se prodaju suveniri, kupio masku od majmuna, stavio masku na glavu, preskočio ogradu i trčao za majmunima. Onda su nas istjerali van'', rekla je Maja za Dnevnik.hr.  Zadarski pjevač Mladen Grdović omiljen je u društvu jer osim što ima puno popularnih pjesama, često se zna i našaliti na svoj račun. Tako je ovih dana na Facebooku osvanula i snimka na kojoj prepričava kako ga je jednom zaustavila policija i tražila da napravi alkotest.

VEZANI ČLANCI:

U suprotnom, zaprijetio mu je policajac, moraju ga voditi na vađenje krvi.
- Ne idem ja nikud! Koliko ste vi mene puta u godini dana zaustavili, koliko ste mi izvadili krvi, ja ću ostati bez krvi - "ispalio" je Grdović, na što je ostatak ekipe prasnuo u smijeh. Glazbenik kaže kako su problemi s alkoholom iza njega, no ostaju mu omiljen motiv za šalu na vlastiti račun. 

- Dozvolu vozačku sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam.

GALERIJA Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

Vodice: Poznati na glazbenom festivalu CMC Vodice 2012.
1/22

Ja sam iskren pa sve iskreno kažem, kazao je lani za 24 sata.

Njegova ovisnost dovela je do raspada braka s Brankicom. Zajedno su bili 30 godina, od kojih 22 u braku. Često su se svađali, a nakon svake svađe mirili. Rastali su se 2020. godine.

 - Brankici i meni papir ništa ne znači. Tu su godine i jedno drugome trebamo. Nikad bolji nismo bili, rekao je Mladen. 

VIDEO Atmosfera na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije