Bitka se nastavlja

Majka pokojnog kralja popa želi da joj sud vrati unuke

katherine Jackson
Profimedia
03.08.2012.
u 19:02

Dok je baka bila "na putu" djeca su dodijeljena bratiću TJ-u (34), a ne pjevačici Diani Ross koju je pokojnik oporučno imenovao drugim skrbnikom, a o čemu će sud raspravljati tek 22. kolovoza

Katherine Jackson, majka pokojnog Michaela, ponovno je od suda zatražila skrbništvo nad unucima – Parisom (14), Princeom (15) i Blanketom (10). Brigu o djeci povjerio joj je kralj popa, a sud ih je oduzeo kad je nestala krajem srpnja.

Pronađena je kod kćeri Rebbie u Arizoni, kamo je, ustvrdila je jučer, odvedena mimo svoje volje. Djeca su tada dodijeljena bratiću TJ-u (34), a ne pjevačici Diani Ross koju je pokojnik oporučno imenovao drugim skrbnikom, a o čemu će sud raspravljati tek 22. kolovoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije