tulum epskih razmjera

Maju Šuput gosti na svadbi iznenadili su neobičnim potezom, sve prokomentirala i Martina Tomčić

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/16
04.07.2023.
u 09:24

Glazbenica često na društvenim mrežama podijeli neke detalje atmosfere sa zabava na kojima pjeva, a ovoga puta tako je iznenadila jednim videom.

Glazbenica Maja Šuput (43) već je poznata kao odlična zabavljačica zbog čega i brojni mladenci biraju upravo nju za izvođačicu na svojoj svadbi. Maja često na društvenim mrežama podijeli neke detalje atmosfere sa zabava na kojima pjeva, a ovoga puta tako je iznenadila jednim videom.

Naime, na ovom videozapisu može se vidjeti kako Maja pjeva među gostima te veselo skače u tenisicama i ružičastoj mini haljini, a kad je raširila noge i stala, jedna od gošća krenula joj je puzati kroz noge, a odmah za njom to je učinio i jedan gost. Maja se u prvom trenu preplašila, a onda shvatila što se događa i pustila ih da odrade što su naumili, a onda nastavila dalje pjevati. Svoje dojmove podijelila je u opisu videozapisa.

"Ako ovo nije reels svih reelsa! I kad sam već toliko puta rekla da nema što nisam doživjela na svadbama... Dakle ovo sinoć je bio tulum epskih razmjera... Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice", napisala je uz objavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U komentarima su mnogi pokazali kako ih je nasmijala ovom objavom. "Umirem.. Za ovo ide beneficirani radni staž", "Vrhunska zabava. Maja je pravi profesionalac", pisali su pratitelji u komentarima. Maji se javila i kolegica iz žirija ''Supertalenta'' Martina Tomčić, no ona joj je poslala privatan komentar koji je Maja podijelila. 

''Reci mi da si imala gaće'', napisala je Martina Maji u poruci uz emotikone sklopljenih ruku.

''Daaaa, ne brini'', napisala joj je Maja.

''Komentar Martine Tomčić na moj posljednji reels'', napisala je na snimci zaslona.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Maja često podijeli atmosferu sa svojih nastupa, a ponekad istakne i neke ovakve, neuobičajene trenutke. Maja uglavnom ističe kako zabavlja publiku te kako pleše i pjeva s njima, a ponekad zna podijeliti i fotografije i snimke nastale u kombiju s bendom nakon nastupa. 

VIDEO Sin gradonačelnika Valpova u poruci vrijeđao Hanu Hadžiavdagić, pa mu ona kontaktirala oca 

Komentara 1

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
11:03 04.07.2023.

Nema sumnje da ju je obrisala, zbog "dugih" nogu, o sva ta leđa... sad će čuvat robu ko Monika Levinski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije