ljubi uspješnog poduzetnika

Manekenka Ema Mur objavila fotografiju s Havaja: 'Ne mogu vjerovati da si mi suprug već 4 mjeseca'

Foto: Instagram
1/12
22.04.2023.
u 10:50

Manekenka Ema Kovač (28) i pet godina stariji poduzetnik Sandro Mur vjenčali su se krajem prošle godine u tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici

Manekenka Ema Kovač (28), udana Mur, sa svojim je suprugom, inače uspješnim poduzetnikom Sandrom Murom koji stoji iza prvog hrvatskog startupa Bellabeat, uživa u bračnoj idili, a svojim se pratiteljima javila uz fotografiju koja je nastala tijekom njihovog medenog mjeseca koji su proveli u New Yorku i na Havajima na koje su se uputili nedugo nakon vjenčanja.

- Kažu ljudi da bajke ne postoje, ali ti me tjeraš da živim najnevjerojatnije i najčarobnije stvari svaki dan!❤️ Ne mogu vjerovati da su prošla već četiri mjeseca otkako smo postali muž i žena. Hvala ti što si mi dao najveći dar od svih - cijeli život s tobom. Znala sam od prvog trenutka kad sam te upoznala da sam pronašla ljubav svog života i svoju srodnu dušu. Volim te i voljet ću te zauvijek! - napisala je emotivna Ema u opisu fotografije koja je nastala na jednoj od bajkovitih pješčanih  plaža na Havajima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Mur (@emamur)

Manekenka i pet godina stariji poduzetnik vjenčali su se u tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a navodno Ema nije ni svoju mamu obavijestila kako će se vjenčati, pisao je tada Story. Za njihovu vezu saznalo se u listopadu prošle godine i tada je Ema zbog nove ljubavi svoju talijansku adresu odlučila zamijeniti zagrebačkom.

U intervju koji nam je dala prošle godine u listopadu na naše pitanje o vezi s poduzetnikom Murom kratko je odgovorila: - Kao što su mediji već objavili, sretna sam trenutačno na tom polju, ali bih voljela privatni život zadržati za sebe i ostaviti vas bez daljnjih komentara. Kada su vam stvari jako bitne, ne pričate o tome puno, već držite samo za sebe, je l' tako! - kazala je Ema.

Manekenka je karijeru gradila u Italiji i Americi, a nakon što se prije tri i pol godine pojavila u jednom poznatom talijanskom televizijskom showu, gotovo preko noći postala je prava internetska senzacija, ali i miljenica slavnog talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Danas ta manekenka, influencerica, glumica i vlasnica ekološke linije kupaćih kostima ima 224 tisuća pratitelja na Instagramu, a posljednjih godina sve se više etablira i kao talentirana glumica. Na filmskom festivalu u Rimu prije prošle godine prikazan je film "Lamborghini", koji prati životnu priču osnivača tog prestižnog brenda Ferruccia Lamborghinija, a Ema Kovač je u tom filmu utjelovila lik jedne od ljepotica u koje je Lamborghini bio zaljubljen.

VIDEO Stavros se bori s rakom, a sada su ga prebacili u drugu bolnicu: 'Zakompliciralo se'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije