POBJEDNIK 'PLESA SA ZVIJEZDAMA'

Marco Cuccurin oprostio se od ljeta golišavim fotografijama: 'Dragi mi neće biti oduševljen'

Foto: Instagram
1/8
04.09.2023.
u 20:20

"Prekrasan si", "Ma kakve su sad ovo seksi provokacije", "Divan uvijek", pisali su mu pratitelji, a njegova mentorica iz "Plesa sa zvijezdama" Paula Tonković na fotke je reagirala emotikonima vatre

Pobjednik zadnje sezone showa "Ples sa zvijezdama", influencer Marco Cuccurin na Instagramu je objavio fotografije na kojima pozira gol do pasa, a u opisu je spomenuo kako njegov partner neće biti najsretniji objavom.

- Dragi mi neće biti oduševljen ovim golišavim fotkama, ali moram se oprostiti od ljeta sa stilom!, napisao je Marco. 
"Prekrasan si", "Ma kakve su sad ovo seksi provokacije", "Divan uvijek", pisali su mu pratitelji, a njegova mentorica iz "Plesa sa zvijezdama" Paula Tonković na fotke je reagirala emotikonima vatre.

Inače, Marco je nedavno podijelio video u kojem je pokazao svoju novu kuću, a na Instagramu je i  pozirao sa svojim psićem u naručju, dok je u drugoj ruci držao ključ od vrata. Podijelio je i niz fotografija u kojima je pokazao unutrašnjost kuće i za čije uređenje je sam zaslužan. U opisu je otkrio pratiteljima kako se službeno uselio.

- Ovu avanturu pratite dugo i red je da znate i priču. Krenuli smo na početku korona pandemije i slagala se doslovce cigla po ciglu. Nekad nije bilo novaca pa je mjesecima sve stajalo, a nekada smo riješili velike stvari u svega nekoliko dana. Ukupno je bilo potrebno tri, gotovo četiri godine da bi sve što vidite bilo stvoreno, namješteno i da bi mi sretno uselili unutra. Uz naše ruke i ruke vrijednih majstora naša kuća iz snova je gotova!! Cijeli house tour možete pogledati na mom YouTube kanalu Marco Cuccurin, a ja ponosno mogu reći da s 22 godine idem uživati u našoj kući!!! Pusica! - napisao je. 

VEZANI ČLANCI: 

Ranije je za dnevnik.hr iskreno progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji i izazovima s kojima se zbog toga susretao u životu.

Teško je biti u Hrvatskoj različit jer smo jako mala zemlja i onda se različito uvijek i osuđuje. No ja ću reći da ja nisam različit. Ja sam samo čovjek, jedan dečko, koji ima 21 godinu, koji voli kuhati, pjeva, obožava glazbu, vizažist sam, a to koga volim mene ne čini različitim. Jer kao što netko voli svoga oca i prijatelja, ja volim svoga partnera i jednostavno smatram da je ljubav kao takva prekrasna, pa ako je moj oblik možda malo različitiji od onog na što su Hrvati navikli, ne znači da je to pogrešno ili krivo. Ja smatram dokle god ne ugrožavate drugim ljudima život, širite neku pozitivu i dobru energiju i dok ste dobar čovjek, da to onda nije važno, tako da je i to ono što bih volio poručiti, kazao je Marco Cuccurin.

VIDEO: Poznati hrvatski chef otkrio zbog čega je izabran na audiciji za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričati' 

Ključne riječi

Komentara 5

FT
Ftiček
21:08 04.09.2023.

Članak dostojan Informera.

Avatar brons
brons
21:16 04.09.2023.

Jel to muško, žensko ili klon

FA
Fake
21:43 04.09.2023.

Dno dna, hartija samo potvrđuje svoj amaterizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije