Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCER U ČUDU

Marco Cuccurin se požalio: 'Žena me fizički napala u pekarnici. Ne mogu vjerovati da nitko nije reagirao'

Foto: Instagram
1/11
08.04.2024.
u 08:32

Pitao sam ženu čeka li u redu, a ona me samo hladno pogledala i maknula se od mene na sasvim drugi kraj pekare. Pet sekundi nakon toga vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru, napisao je pobjednik "Plesa sa zvijezdama"

Pobjednik Plesa sa zvijezdama i influencer Marco Cuccurin na Instagramu je napisao kako ga je u pekarnici napala njemu nepoznata žena. 

"Pitao sam ženu čeka li u redu, a ona me samo hladno pogledala i maknula se od mene na sasvim drugi kraj pekare. Pet sekundi nakon toga vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo vrijeme me čudno gleda. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i potom je otišla u drugom smjeru. Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljuljati", napisao je Marco na Storyju i dodao kako mu nije jasno zašto nitko nije reagirao.

Foto: Instagram

"No, evo, ne mogu vjerovati da nitko u pekarnici nije reagirao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrosti tako se ponijeti u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje NE poznajemo i NE ZNAMO njihovu priču. Zar smo došli do toga da se nasilje tolerira u društvu ili? Možda će netko reći 'opet ovaj Marco dramatizira', ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvome djetetu. Odgovorite si na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću stati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte ljudi, budite sretni, vodite svoj život, budite 100% SVOJI jer vjerujem da ste stvarno takvi, ne bi bili ni nesretni ni nezadovoljni", napisao je Cuccurin. 

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Marco je krajem prošle godine gostovao kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo! radija. Influencer je prije tri  godine ostao bez majke koja mu je bila najveća životna podrška, odnos s ocem tek je počeo graditi, okolina u kojoj je odrastao ga je osuđivala, ali i osobe iz javnog života, a vršnjaci u školi su ga maltretirali zbog njegove seksualne orijentacije. Svejedno, nikada nije birao lakši put i odustajao od sebe i svojih snova – koje konačno živi. No nije mu bilo lako! Vršnjačko nasilje sustavno je trpio.

– Najviše me je pogodilo kada sam u osnovnoj došao u školu, a pola škole bilo je ispisano grafitima – moje ime, prezime pa razni neprimjereni znakovi, riječi, sadržaji... Pisalo je svašta, a najviše se ticalo moje seksualnosti i fizičkog izgleda jer sam se uvijek nekako nosio drukčije, samo što kad imaš 10, 11, 12 godina, ne znaš stati iza sebe i onoga što predstavljaš, ali sada, hvala Bogu, znam. Tada nisam znao i to me jako pogodilo...

Nasilnici su tada kažnjeni, neki su i izbačeni iz škole, prisjetio se Marco.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar morski
morski
10:02 08.04.2024.

Žena te napala, a tko je trebao reagirati? Specijalna policija?

VI
viviann
09:23 08.04.2024.

A sto tko moze uciniti na nekakav iznenadni, neocekivani napad. Mislim, u Splitu klinke tuku drugu klinku 10 minuta pa nitko ne reagira, samo snimaju.

Avatar Kajman
Kajman
09:22 08.04.2024.

Hvala dragom Bogu da sam rođen normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije