oduševile izgledom

Marijana Batinić pozirala sa sestrom, pratitelji ih uopće ne mogu razlikovati

Foto: Instagram screenshot
1/7
29.05.2021.
u 10:00

"Morala sam povećati fotku da vidim koja je koja. Baš ste ljepotice", napisala joj je glumica Lana Gojak Bajt.

Voditeljica Marijana Batinić (40) s pratiteljima na Instagramu podijelila je zajedničku fotografiju sa sestrom Karlom. 

"Sestra i ja smo i stilski potpuno različite", našalila se Marijana uz fotku na kojoj su njih dvije gotovo identične, što su primijetili i pratitelji. 

"Morala sam povećati fotku da vidim koja je koja. Baš ste ljepotice", napisala joj je glumica Lana Gojak Bajt. Komentarima su se pridružili i Nina Badrić, Barbara Kolar, Silvija Dvornik, i brojni drugi. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

"Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik", započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda ispričala kako je to izgledalo odrastati s Darkom i Karlom.

"Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", otkrila je Marijana i time nasmijala obožavatelje. 

VIDEO>> Povratak Albine iz Rotterdama

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:52 29.05.2021.

mogu ih razlikovati po glasu..

BE
berija
11:49 29.05.2021.

Usput, da je Lana Gojak Bajt imalo vrijedna, ne bi trebalo pisati da je glumica. Nebitni članak o nebitnim osobama.

BE
berija
11:48 29.05.2021.

Sestra je, inače, imberlana, pa ne može sama ništa. Vode je za ruku, brišu guzu, pokazuju, skrivaju. Opet nepotpisan članak. Uredniče, oslobodi novinare ovog ponižavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije