tražila je savjete pratitelja

Marijana Mikulić pokazala djelić svog novog doma koji je sa suprugom kupila na kredit: 'Naš mali raj'

Zagreb: Aukcija kazališnih kostima u dvorištu kazališta Trešnja
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/11
22.07.2022.
u 17:01

-Naš mali raj. Preseljenje će još pričekati. Ako imate preporuke otkud krenuti s nabavkom građevinskog materijala - navalite! Trebamo sve! A dok ne uredimo kuću, vrt je naš mali raj- napisala je uz fotografije glumica te otkrila kako je njezin novi dom posjetila i njezina kolegica,

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu pokazala dio svog novog doma koji je nedavno kupila sa suprugom Josipom Mikulićem.

-Naš mali raj. Preseljenje će još pričekati. Ako imate preporuke otkud krenuti s nabavkom građevinskog materijala - navalite! Trebamo sve! A dok ne uredimo kuću, vrt je naš mali raj- napisala je uz fotografije glumica te otkrila kako je njezin novi dom posjetila i njezina kolegica, glumica Nataša Janjić Medančić.-Anđeli ti pjevali u ovom tvom raju svaki dan-  poručila je kolegici i prijateljici Nataša.

Podsjetimo, Marijana je s pratiteljima nedavno podijelila sretnu vijest kako su ona i suprug postali vlasnici kuće. Glumica je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili. 

- Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je Mikulić pored fotografija. 

Mikulić je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.

- Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled. Zatim je objavila posljednju fotografiju iz praznog stana.

- Oproštajka od stana. Bilo nam je lipo. Novoj divnoj vlasnici želimo da joj bude lijepo kao nama -  napisala je tada.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar doog_kool
doog_kool
18:12 22.07.2022.

Građevinski materijal je najbolje nabavljati u trgovinama građevinskog materijala. Mislim može se probati u mesnici,ali ovo prvo je sigurnija opcija.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:57 22.07.2022.

Bravo i sretno, treba se razvijati! Poduzetni su ljudsku vrstu doveli tu gdje jesmo...

ZG
Zeljko Grabar
17:16 22.07.2022.

A za par godina ce cviliti da nemoze otplacivati rate i za sve ce joj biti kriva HDZ-ova vlada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije