NOVI PAR?

Marin Miletić viđen je u romantičnoj šetnji s našom poznatom glumicom

Foto: PIXSELL
1/7
05.05.2022.
u 10:00

Kristina Krepela i Marin Miletić prate se i na društvenim mrežama. Miletić prati na Instagramu 41 osobu, a i glumica je među njima. Političar joj često lajka objave.

Glumica Kristina Krepela (42) i Marin Miletić (42), saborski zastupnik Mosta, viđeni su u šetnji Maksimirom, a čitatelj 24 sata snimio ih je kako se drže za ruke i hodaju zagrljeni. Kristina i Marin prate se i na društvenim mrežama. Miletić prati na Instagramu 41 osobu, a i glumica je među njima. Političar joj često lajka objave. Krepela je televizijsku karijeru počela u dobi od 16 godina, kada je na HRT-u pet godina vodila emisiju za mlade "Briljanteen", a zatim je godinu dana vodila i emisiju "Hit depo". 

Godine 2007. dobiva ulogu Marde u ratnom filmu “Lov u Bosni”. Iste godine Krepela prihvaća ulogu Barbare Vidić u popularnoj seriji “Ne daj se, Nina”. Serija “Ne daj se Nina” snimljena je po uzoru na jednu od najuspješnijih serija “Yo soy Betty, la fea”.

Osim spomenute serije, Krepela je glumila u mnogim hrvatskim serijama, kao što su “Ljubav u zaleđu”, u kojoj je od 2005. do 2006. godine utjelovila lik Ivane Majdak, zatim “Stipe u gostima”, gdje je jednu godinu glumila Dariju (2011.) te popularna serija “Bibin svijet”, u kojoj je utjelovila Valeriju Valentini (2010.). Glumila je i u popularnim američkim serijama, kao što su HBO-ova “Igra prijestolja” (“Game of Thrones”), “Nestali” (“Missing”) i “Dig”. 

Kristina je 2018. prekinula 15-godišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem. Miletiću je u rujnu prošle godine preminula supruga Danijela nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću.

VIDEO: Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard

 

Ključne riječi

Komentara 5

SU
Suomi
12:07 06.05.2022.

Bez obzira na (ne)kvalitetu komentara nitko nema pravo komentiranje necije veze i timinga pocetka i kraja veze. Vrlo privatna stvar, kao isve osatlo sto su ti ljudi prosli i dosadasnjim vezama..Tko ste vi da procjenjujete trenutak prekida ili pocetka veze. Zlocesti ste i sasvim jasno u velikim osobnim problemima. Pustite ljude na miru. Osjecati cete se bolje.

BR
bruno2110
11:20 05.05.2022.

Nije dugo trebalo tom "super katoliku" da preboli izgubljenu ženu !

DU
Deleted user
10:34 05.05.2022.

Život ide dalje, a nekome treba prije nekome kasnije, tko smo mi da sudimo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije