Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika

Marina Medved-Pulić odmara se u New Yorku

Marina Medved Pulić (1)
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
Autori: kb, al
11.09.2012.
u 15:00

Nakon velike završnice emisije voditeljica Jadranskih igara sa suprugom je na putu

Jučerašnja spektakularna završnica trećih Jadranskih igara u Biogradu označila je početak godišnjeg odmora voditeljici Marini Medved-Pulić. Dok se njezini kolege Karmela Vukov-Colić, Mirko Fodor i Rene Bitorajac zagrijavaju za nove radne izazove, Marina će idućih deset dana sa suprugom Tomislavom guštati u Velikoj Jabuci.

– Tko jednom zagrize u tu jabuku, uvijek joj se vraća – uvjerava HTV-ovka kojoj je to drugi posjet New Yorku. Finale Jadranskih igara dočekala je spakiranih kofera te je jučer ujutro poletjela za Zürich gdje smo je i zatekli. – Upravo u zračnoj luci čekam avion za New York – uzbuđeno je rekla Marina te otkrila da će u gradu mogućnosti, među ostalim, proslaviti i mužev 40. rođendan.

– Otići ćemo na utakmicu američkog nogometa i s velikim hot-dogovima i onim smiješnim rukavicama u obliku prsta koji pokazuje negdje praviti se Amerikancima – nestrpljiva je voditeljica i urednica. Odsjest će u unajmljenom stanu na Manhattanu, a jedva čeka da ponovno stane na newyorški asfalt. – Samo ćemo hodati i hodati! Ono što me u tom gradu najviše oduševljava jesu golemi neboderi i površna ljubaznost Njujorčana. To mi je genijalno – kaže. Bit će to i odlična prilika za obnavljanje garderobe jer odjeća je u New Yorku iznimno jeftina.

– Brendirane hlače mogu se naći za 150, a majice za 30 kuna. Ne smijem zaboraviti ni svojih osam nećaka – ističe sa smiješkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije