život na vagi

Marino se u showu zaljubio, no to nije potrajalo: Danas ima 95 kg, novu karijeru i potpuno je neprepoznatljiv

Foto: RTL
1/8
30.01.2022.
u 10:00

No, neuspjeh u ljubavi nije ga zaustavio u namjeri da nastavi sa svojim putem prema zdravom životu  Dvije godine kasnije, Marušić kaže da njegov život izgleda puno bolje i opet ima smisla.

Kandidata showa 'Život na vagi' Marina Marušića mnogi su zapamtili po kratkoj vezi kandidatkinjom koja je s njim bila u istoj sezoni, Sarom Sitarić. No, neuspjeh u ljubavi nije ga zaustavio u namjeri da nastavi sa svojim putem prema zdravom životu  Dvije godine kasnije, Marušić kaže da njegov život izgleda puno bolje i opet ima smisla. 

‘’U show  sam ušao s vrtoglavih 167,1 kg, a danas moja vaga pokazuje puno manje. Danas imam 95 kg i ne želim tu stati iako se i sada osjećam poletno i kao sasvim nova osoba’’ kazao je za RTL.hr.  Dodao je i da je promijenio posao te da više nije konobar, no nije htio otkriti čime se sada bavi, a priznao je i da je još uvijek slobodan. 

“Trenutno nema djevojke, ne razmišljam puno o tome. Ako se dogodi, super, ako ne, opet dobro’’ rekao je. 

Kako Marino izgleda danas možete pogledati OVDJE

Marino je u ''Život na vagi'' ušao sa 167,1 kilogramom, a tijekom showa izgubio je 57,9 kilograma. Nakon showa je nastavio sa steknutim navikama te danas izgleda neprepoznatljivo. 

Podsjetimo, Marino je istaknuo da ga je na prijavu motivirala želja pokojnog oca da smršavi, a najveća podrška su mu bili majka, brat i sestra. Dodajmo da je on u showu pronašao i ljubav. Naime, Marino se zaljubio u kandidatkinju Saru Sitarić, ali njihova ljubav nije dugo izdržala nakon showa zbog daljine.

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško biste ju prepoznali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije