Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''roditeljstvo me promijenilo''

Mario Petreković o najtežem trenutku koji je prošao: 'Mislim da je to svakom roditelju noćna mora'

Foto: Facebook
1/9
27.10.2022.
u 18:45

Ako me u nečemu roditeljstvo promijenilo - donijelo mi je strah od nečega što prije nije postojalo. Ali opet, dijete mora pasti, mora se opeći, mora dobiti vodene kozice- rekao je Mario Petreković.

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković (50) i njegova partnerica Aleksandra Kramberger po drugi su put krajem ožujka postali roditelji, a kćerkici su dali ime Una. Mario je sada progovorio o kćerima Uni i Marli (2) te otkrio koliko ga je roditeljstvo promijenilo.

-Ako me u nečemu roditeljstvo promijenilo - donijelo mi je strah od nečega što prije nije postojalo. Ali opet, dijete mora pasti, mora se opeći, mora dobiti vodene kozice... Naravno da je teško, najradije bi da mene boli umjesto njih- kazao je Mario u razgovoru za Story.
Komičar i supruga kćerkicu Unu dobili su krajem ožujka, a malena je odmah nakon rođenja završila u bolnici.

Foto: Facebook Leo Nicolier
-Takva briga, iščekivanje... Mislim da je to svakom roditelju noćna mora. Govoriš si: 'Bit će sve u redu, neće se nama dogoditi...', ali uvijek postoji velika mogućnost da se dogodi- objasnio je te otkrio kako se sjajno snalazi u ulozi oca.

-Odrastao sam u velikoj obitelji gdje smo čuvali mnogo djece, radio sam i kao trener s klincima, mama je bila dječja njegovateljica, stoga vjerujem da imam talent odgoja. Mislim da s nekakvim zabranama nitko nije uspio u odgoju, stvar je imanja vremena u posvećivanju tome- zaključio je Petreković.

Podsjetimo, Aleksandra je nedavno otkrila kako je tijekom obje doživjela 45 mini moždanih udara te da je patila od tranzitorne ishemijske atake.

VIDEO Tko je supruga novog britanskog premijera? Njeno bogatstvo procjenjuje se na 500 mil. funti, obitelj je imućnija od Charlesa III.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
19:53 28.10.2022.

Zanimljivo kako ljepotice na kraju završe sa raznim poluretardima, zanimljivo.

AN
Anezka
19:36 29.10.2022.

Super je djetetu lice na svakoj slici. Dobro da su se slikali s njim tako da svi možemo vidjeti kako slatko i lijepo izgleda 🤪😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije