MLADI GLAZBENIK

Marko Kutlić progovorio je o bivšoj partnerici Antoneli Đinđić, ali i otkrio ljubi li sada nekoga

Marko Kutlić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
09.09.2023.
u 14:17

- Nisam pročitao što je rekla niti vidio, ali evo, i ja njoj isto želim sve najbolje. Mislim da je ona stvarno jedan vrhunski vokal, profesionalac i mislim da ju čeka svijetla budućnost, rekao je Kutlić koji završava drugi album, a zatim ga 23. studenog očekuje i veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Glazbenik Marko Kutlić lani je prekinuo četverogodišnju vezu s kolegicom Antonelom Đinđić, a za InMagazin je ovaj 28-godišnji otac dvojice sinova otkrio da i dalje vjeruje u brak te da je trenutačno solo. 

- Ja mislim da bi čovjek u svakom odnosu trebao biti slobodan. To je moje mišljenje. Kad ja čujem riječ veza meni je to malo, ne sviđa mi se ta riječ jer to je vezanje, to je ono robija, veza. Više volim kad su dvoje ljudi u nekom odnosu, ali su slobodni. I jedna i druga strana da su slobodni, kazao je Marko. Antonela je nedavno za In Magazin otkrila kako mu je i dalje potpora, ali iz daljine, i kako misli da je golem talent i da ga čekaju velike stvari.

- Nisam pročitao što je rekla niti vidio, ali evo, i ja njoj isto želim sve najbolje. Mislim da je ona stvarno jedan vrhunski vokal, profesionalac i mislim da ju čeka svijetla budućnost, rekao je Kutlić koji završava drugi album, a zatim ga 23. studenog očekuje i veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture.

VEZANI ČLANCI: 

 Osim prema rekordnom broju koncerata, ovo ljeto pamtit će i po nastupu na Melodijama Jadrana, drugoj nagradi žirija na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku za duet s Leom Deklevom i ispunjenju davne želje da upozna svojeg idola, Erosa Ramazzottija koji je na Instagramu slučajno vidio Markovu izvedbu svojeg hita.

- Nakon tog videa me zapratio Eros Ramazzotti na Instagramu i poslao mi je poruku, na koju sam mu ja odgovorio. Napisao sam mu da sam veliki zaljubljenik u njegovu glazbu i da bi mi bilo drago da ako ikad bude neke prilike da se upoznamo i on me pozvao da dođem u Pulu, da mu ostavim svoj broj i da se upoznamo. Ja sam mislio da je neka šala, rekao je Marko koji je još uijek pod dojmom.  

- Ja sam mu poklonio jedan CD, odnosno napravio sam jednu ploču na koju sam snimio ovu pjesmu s kojom sam bio na šansoni na talijanskom jeziku pa sam je stavio i na hrvatskom i talijanskom. Jednu ploču sam ostavio za sebe, jednu sam poklonio njemu. Tako da evo, tko zna, možda nekad nešto i otpjevamo skupa, kaže Marko.

VIDEO: Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije