'Ljubav je na selu'

Slijedi podjela pisama, a farmeri će plakati i od sreće i razočarenja: 'Ostao sam bez teksta, ja koji uvijek pričam'

Foto: RTL
1/12
10.09.2024.
u 15:46

U nastavku teksta otkrijte što nas očekuje u večerašnjoj epizodi omiljenog showa 'Ljubav je na selu'

Nakon što su se svi farmeri nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu' konačno okupili na jednome mjestu i otkrili Aniti svoja očekivanja, napokon je stiglo vrijeme da doznaju koliko su pisma dobili te tko nastavlja svoje ljubavno putovanje. Jedan po jedan stizat će do Anite te joj otkriti kako se osjećaju, a ostatak farmera druge će promatrati i komentirati.

Nekima će srce žestoko lupati, a neki će doći hladni kao špricer. Jedni će priznati kako su spremni na sve, a drugi kako su sto posto uvjereni da prolaze dalje. „Spreman sam za novu ljubav. Mislim da moje dijete zaslužuje, kao prvo, da imam ja nekoga pored sebe“, priznat će jedan farmer. „Nadam se i volio bih da ovdje nađem ljubav svog života“, obznanit će i drugi.

A nakon sekundi odugovlačenja i ''ispipavanja terena'', Anita će iz svojeg kovčežića vaditi pisma namijenjena upravo njima.
Iskrene emocije proradit će i kod onih najrezerviranijih, a bit će i suza – i zbog sreće i zbog razočaranja. „Ostao sam bez teksta, ja koji uvijek pričam. Ali sad ne mogu pričati, jako me pogodilo“, tužno će kazati jedan od farmera koji nisu prošli dalje.

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI:

 

Bit će i onih koji će nastavak svog puta u showu burno proslaviti pa čak i iskreno zaplakati, grleći Anitu kako ostali ne bi primijetili suze. Tko ide dalje sretan, a tko napušta avanturu zvanu 'Ljubav je na selu', pokazat će nova epizoda, večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata prije emitiranja na televiziji na platformi Voyo.

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije