Prvi samostalni koncert u "hramu glazbe"

Mate Bulić: 30 godina s vama

bulić
Foto: PR FOTO
14.10.2015.
u 12:22

Legenda hrvatskog juga, čovjek iz naroda, miljenik publike, kralj dijaspore ili jednostavno - Mate Bulić uskoro će proslaviti 30 godina uspješne glazbene karijere.

Samostalni koncert pod nazivom „30 godina s vama“ održat će se u dvorani Lisinski, u petak, 27. studenog s početkom u 20 sati. Mati će se na pozornici pridružiti prošireni band sastavljen od vrhunskih glazbenika te nekoliko posebnih gostiju iznenađenja.

Mate Bulić u svojoj bogatoj karijeri objavio je deset albuma, od kojih je većina prodanih u zlatnoj nakladi. Iza njega je na stotine koncerata po čitavom svijetu, brojne festivalske nagrade te pregršt hitova i suradnji s najpopularnijim imenima domaće scene.

Jasno je da rijetko koja svadba ili slavlje prođe bez njegovih legendarnih stihova, stoga ne treba posebno naglašavati da će ovaj koncert zaista biti pravi spektakl. Mate će na koncertu, u pomalo intimnoj atmosferi, izvesti svoje najveće hitove u izmjenjenim aranžmanima, a otpjevat će i neke od pjesama koje rijetko izvodi na nastupima. Svojim prvim samostalnim koncertom u dvorani Lisinski, pokazat će ono što još od njega niste imali priliku doživjeti.

A brojni će obožavatelji imati priliku doživjeti i kratku uvertiru u koncert 28. listopada, kada će Mate gostovati na koncertu Šime Jovanovca koji slavi svojih 50 godina glazbene karijere u Lisinskom. Mate će tako brojnoj publici još jednom pokazati kakav je zabavljač i zašto je tako omiljen u narodu.

Ne propustite ovu čarobnu večer ispunjenu emocijama i proslavite s Matom Bulićem njegovih 30 godina karijere. Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili na www.ulaznice.hr.

Ključne riječi

Komentara 3

GR
grodar
19:43 14.10.2015.

Ko njega slusa

VE
very
00:51 15.10.2015.

u ratu je imao neku pjesmicu koja se stalno vrtila na postajama i to je to

DA
darwil
12:26 29.10.2015.

Ovaj zna da ne bi napunio ni dnevni boravak ali kako su izbori doći će cijeli HDZ i rokeraš kak voli za sebe reći Karamarko.A hit "Nije čaša kriva što je čaša" što asocira na razbijanje u transu uz narodnjake je pravi rock za uši HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije