Glazbena suradnja

Mate Bulić i tamburaši Legolas predstavili pjesmu "Milijunaš"

Mate Bulić
Foto: Dražen Komar i Mario Drausnik
1/3
22.10.2015.
u 12:26

Obožavateljima i prijateljima Mate Bulić i sastav Legolas premijerno su izveli novu pjesmu i zabavljali ih do jutra.

U zagrebačkom Excelente baru Mate Bulić i tamburaški sastav Legolas promovirali su svoj novi duet "Milijunaš"okupili  brojne prijatelje i kolege, a potom su se uz pjesmu, vino i zlatne žice zabavljali do jutra. 
– Što reći kad vidite ovako vesele ljude, nego uvijek opravdati njihovo povjerenje. Mi pjevači smo tu da služimo publici, a kad je publika još tako vesela, onda ne pitamo za vrijeme i koliko sviramo i pjevamo; ma samo da je prava fešta i svi smo sretni zbog toga – kazao je Mate Bulić slikajući se s obožavateljima. 
Ponesen dobrim raspoloženjem, Mate se dokazao i kao pravi gentleman snimajući ''selfije'' s brojnim obožavateljicama.
Da su Legolasi, domaćini ove promocije i nove zvijezde Croatia Recordsa, omiljeni među svojim kolegama tamburašima, vidjelo se i po posjeti "ljutih" konkurenata iz mnogih tamburaških sastava. Podršku su im dali Gazde, Begini, TS Od srca do srca, Barabe, a kad su se svi dovoljno opustili, izmjenjivali su se odreda za mikrofonom dok su Legolasi svirali najveće tamburaške hitove do kasnih noćnih sati.  
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije