VEČERA ZA 5

Mate kuha, a na večeru stiže i Mišo Kovač: 'Bit će to jedna fina tradicionalna bračka večera'

Večera za 5
Foto: RTL
1/4
06.09.2024.
u 16:10

Jedna fina tradicionalna bračka večera, komentirat će gosti Matin popis, a zabave na večeri sigurno neće nedostajati jer se gospođa Gordana, nakon uloge ostavljene mladenke na Monikinoj večeri, odlučila zamaskirati u Mišu Kovača.

Brački tjedan 'Večere za 5' zatvorit će Mate Mladina. Mate je suprug i otac, ravnatelj Crvenog križa Brač, ugostitelj i nogometni trener. U slobodno vrijeme voli putovati, igrati nogomet i ići na utakmice svoj omiljenog kluba, Hajduka.

Uporan je i sam za sebe kaže da je teškog karaktera, dok ga ostatak ekipe opisuje kao pozitivnog i uvijek spremnog za šalu te kao tipičnog temperamentnog Dalmatinca.

„U kuhinji sam amater, ali volim kuhati. Obožavam kuhati, a na 'Večeru za 5' sam se prijavio jer volim takve emisije zabavnog formata, volim upoznati nove ljude i nova iskustva. Ovo je show i zezancija, prilika upoznati nove ljude i steći nove prijatelje i od svih naučiti nešto“, kaže Mate.

Mariju Mandalenu, Gordanu, Moniku i Vinka ugostit ugostit će u svojoj konobi Štorija u Supetru, pripremit će im, kako kaže, jedan dalmatinski meni večeras, a na popisu namirnica koje će koristiti našli su se brašno, riža, jaja, škampi, sipa, naranča i bademi.

VEZANI ČLANCI: 

„Jedna fina tradicionalna bračka večera“, komentirat će gosti Matin popis, a zabave na večeri sigurno neće nedostajati jer se gospođa Gordana, nakon uloge ostavljene mladenke na Monikinoj večeri, odlučila zamaskirati u Mišu Kovača.

Mati će s pripremom pomoći i njegov prijatelj Mićo, a Mate ima šanse za pobjedu ako večeras od svih gostiju dobije po deset bodova. I tako izjednači rezultat s Vinkom koji je trenutno u vodstvu.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije