'VEČERA ZA 5'

Mateja želi pobjedu, no nije joj najvažnija: 'Nadam se da ćemo se opet smijati kao jučer'

Foto: RTL
1/3
12.09.2024.
u 16:42

Večeras u showu 'Večera za 5' kuha Mateja Belužić, a u nastavku teksta otkrijte što nas sve očekuje

Mateja Belužić domaćica je četvrtog dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Mateja je inače iz općine Mače, ali će Višnju, Viktoriju, Maju i Martina ugostiti u Loboru podno gore Ivanščice. Mateja se opisuje kao pozitivna i vesela osoba, voli šalu i druženje i kako kaže, dio je velike obitelji i kod njih druženja nikad ne nedostaje!

U 'Večeru za 5' prijavila se prvenstveno kako bi sama sebi dokazala da to sve može. „Pobjeda mi je bitna, ali nije mi na prvom mjestu, najbitnije mi je da sve stignem odraditi, da sebi dokažem da to mogu i da se svi budu zadovoljni,“ kaže Mateja. Ovotjedna ekipa veseli se večeri kod Mateje i smatraju da će im pripremiti finu večeru.

Na Matejinom popisu sastojaka našli su se piletina, maline, šampinjoni, kruh, feta sir, bijela čokolada i vrhnje. Viktoriji se sviđaju sve namirnice na popisu, Martin se najviše veseli piletini, a uvijek zahtjevna Višnja rekla je: „Po ovim namirnicama mi se čini da će biti dosta teška, jaka večera.“

 

1/12

 

VEZANI ČLANCI:

 

„Moji gosti mogu večeras očekivati da će se zabaviti, da će se, nadam se, najesti i da ćemo se opet smijati kao jučer“, najavila je domaćica. Nove epizode 'Večere za 5' gledajte u ponedjeljak od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

 

VIDEO: Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije