PAULA JERIČEVIĆ TONKOVIĆ

Pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' objavila sretnu vijest: 'I onda ih je bilo troje'

Paula i Petar Tonković
Foto: Instagram
1/7
12.09.2024.
u 15:50

Na snimci ona i Filip dobiju kape s natpisima 'mama', odnosno 'tata', a prijatelji joj, dok oko njih lete baloni i konfeti, iz ruku oduzmu bocu piva i zamijene je sokom od naranče

Plesačica Paula Jeričević Tonković (30)  lani je pobijedila s Marcom Cuccurinom u showu Nove Tv "Ples sa zvijezdama" a uskoro je u njenom domu novo slavlje. Sa suprugom, zagrebačkim odvjetnikom Petrom Tonkovićem očekuje njihovo prvo dijete, koje bi na svijet trebalo doći u ožujku iduće godine. Paula i Petar sretnu su vijest objavili na Instagramu, u šaljivom videu, pokraj kojeg su napisali: "I onda ih je bilo troje". 

Na snimci ona i Filip dobiju kape s natpisima 'mama', odnosno 'tata', a prijatelji joj, dok oko njih lete baloni i konfeti, iz ruku oduzmu bocu piva i zamijene je sokom od naranče.

Nakon objave uslijedile su brojne čestitke, a među čestitarima su Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Janjić Medančić, Slavko Sobin i mnogi drugi.

- Hormoni mi nekontrolirano divljaju pa se nadam da će Jadan Filip izdržati sve moje trudničke ispade. Ako njega pitate reći će vam da je sve skoro pa savršeno i da nisam zahtjevna, ali mislim da to samo progovara strah u njemu, kazala je Paula za Gloriju i otkrila kako već znaju i koje bi ime dali djetetu. 

- U mojoj obitelji tradicija je da su dječaci Jakovi ili Jadrani i oduvijek sam htjela malog Jakova jer mi se i otac tako zove. U međuvremenu sam ostala bez dide Jadrana, koji je imao jako velik utjecaj na moje odrastanje pa čak i na Filipovo s obzirom na to da smo bili klinci kada smo prohodali. Tako da je odluka na kraju pala na Jadrana, a ako bude djevojčica, zvat će se Nora, kazala je. 

VEZANI ČLANCI: 

Paula i Petar vjenčali su se krajem svibnja 2022. godine. Paulu je do oltara dopratio otac, a nakon ceremonije vjenčanja mladence su ispred crkve dočekali njihovi brojni gosti koji su im pripremili bakljadu. Nakon obreda u crkvi svi zajedno uputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu. 

- Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu! - izjavila je Paula prije finala u kojem je te godine plesala s Filipom Vidovićem. 

VIDEO: Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije