Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Mateo i Izabel Kovačić upoznali su se u crkvi gdje je on bio ministrant, a ona pjevala u zboru

Foto: Instagram
1/38
11.06.2024.
u 16:26

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetama, a na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao.

Lijepe su vijesti danas stigle iz obitelji našeg vatrenog Matea Kovačića. Naime, njegova supruga Izabel objavila je da je trudna, a tim povodom smo se prisjetili ljubavne priče ovog skladnog para. Ovaj se par upoznao u srednjoj školi i to u crkvi.  Mateo i Izabel upoznali su se u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje on bio ministrant, a  Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetama, a na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao.

1/38

Osim što je jedna od najljepših, Izabel je i jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

Par već zajedno ima jedno dijete, radi se o dječaku Ivanu koji je na svijet došao 2020. godine. Izabel daje rijetko intervjue, a u jednom je progovorila i o majčinstvu. Izabel je tada kazala kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav.  "Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je poduzetnica tada.

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila modnom kombinacijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije