Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEN POTTER

Poznati youtuber tragično je preminuo u 40. godini, vijest je potvrdila njegova supruga

Foto: Youtube Screenshot
1/3
11.06.2024.
u 15:15

Bio je netko tko je slušao i pronalazio vrijeme za svoje voljene. Dao bi sve od sebe da nasmije sve i uvjeri se da su dobro. On je bio naša stijena, napisala je Benova supruga Nathalie

Youtuber Ben Potter, koji je na svom kanalu imao više tri milijuna pretplatnika, tragično je preminuo u 40. godini. Na YouTubeu je na svom kanalu naziva Comicstorian kreirao audio drame stripova, a vijest o njegovoj smrti Benovim je brojnim obožavateljima potvrdila njegova supruga koja je napisala na X-u kako je stradao u tragičnoj nesreći. 

- Za mnoge od vas, on je bio Comicstorian, izražavajući priče iz više različitih medija. Za svoje voljene, on je bio najbolja osoba koja je uvijek svima spremna pružiti podršku - napisala je Benova supruga Nathalie ne iznoseći detalje nesreće. - Kao suprug, sin, brat, prijatelj Ben je bio pun ljubavi i iskren, pa i prema ljudima koje nije poznavao. Bio je netko tko je slušao i pronalazio vrijeme za svoje voljene. Dao bi sve od sebe da nasmije sve i uvjeri se da su dobro. On je bio naša stijena i umirivao je svoje voljene kad god im je to trebalo - napisala je Nathalie na društvenim mrežama. Dodala je kako je Ben bio sav njezin svijet i kako joj treba vremena i mira da u društvu bližnjih i prijatelja tuguje. 

 

 

- Trebam vremena da budem s prijateljima i obitelji. Imam toliko stvari koje moram shvatiti, ali prvo, moram tugovati. Molim vas da poštujete i moju privatnost. Kao i svima ostalima, trenutno mi je prioritet očuvanje svega što je izgradio tijekom ovih godina - napisala je Nathalie. Osvrnula se i koliko je Benu bio važan njegov YouTube kanal te će se potruditi da se njegova priča i dalje nastavi na ovoj platformi. 

- Njegov kanal bio je jedno od njegovih najvećih postignuća i iako nam svima treba vremena da ga oplakujemo, znam da on ne bi želio da njegov trud se završi. Proveo je više od 10 godina šireći svoju ljubav i poštovanje prema  uzbudljivim pričama i dobro napisanim likovima i to ga je i potaknulo da tu priču podijeli s drugima na  YouTubeu. Želim to nastaviti. Odati mu počast tako što ćemo nastaviti pričati sjajne priče velikih ljudi, kao i održati sjećanje na našeg superheroja Bena. Podržavali smo jedno drugo u svemu što smo radili i ne namjeravam sada prestati s tim - poručila je njegova shrvana supruga.

VIDEO Leona Paraminski rodila je u istoj klinici kao Meghan Markle, a muž joj je pomagao pri porodu

 

Komentara 4

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
16:33 11.06.2024.

Nikada cuo za ovoga a gledam samo Youtube (TV-ne!)

Avatar Behemot
Behemot
22:20 11.06.2024.

Kako je umro?

Avatar Tombstone
Tombstone
17:29 11.06.2024.

Nije imao niti jednog pretplatnika. YouTube je besplatan. Nitko mu nikad nije nista platio za njegov "rad"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije