Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saznajte zašto

Matt Damon: Brad Pitt ljubomoran je na mene!

'U.S. actor Matt Damon arrives on the set of his new movie 'Oceans 12' at Rome's Piazza della Repubblica June 15, 2004. The movie directed by U.S. oscar winning director Steven Soderbergh is the se
Reuters/PIXSELL
09.07.2013.
u 15:38

Glumac Matt Damon tvrdi kako je Brad Pitt ljubomoran na njegov normalan život budući da se on oženio običnom građankom

Glumac Matt Damon tvrdi kako je Brad Pitt ljubomoran na njegov normalan život budući da se on oženio običnom građankom, a ne poznatom glumicom pa zbog toga nije toliko zanimljiv paparazzima.

– Sjećam se kad sam mu rekao da sam sa svojim djecom šećem do škole, a on je spustio glavu. Bio je pristojan, ali je u sebi pomislio: ''Ti, gade jedan" – rekao je Matt Damon koji sa suprugom Lucianom Barroso ima tri kćeri te je očuh još jednoj djevojčici koju njegova supruga ima iz prvog braka.

Kaže kako je imao sreće što se zaljubio u nekoga tko nije slavan jer, ističe, kada si s poznatom glumicom, pažnja medija je dvostruka.

– Odjednom svi žele biti u tvojoj spavaćoj sobi – kaže 42-godišnji glumac.

>> Michaelu Douglasu bilo je ugodno ljubiti Matta Damona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije