Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum za prijatelje

Matt Damon i supruga Luciana obnovili bračne zavjete

Matt Damon 1
14.04.2013.
u 14:10

Prije osam godina par je imao malu svadbu i zato su sada odlučili obnoviti zavjete i organizirati slavlje za brojne prijatelje koji nisu bili na vjenčanju.

U luksuznom odmaralištu na otoku Sveta Lucija Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso ove subote su obnovili svoje bračne zavjete. Par se vjenčao prije osam godina i tada su imali malu i intimnu ceremoniju i zato su htjeli obnoviti zavjete kako bi pozvali sve prijatelje koji nisu bili na njihovom vjenčanju.

- Volio bih da sam bolji jer moja supruga zaslužuje nekoga tko će je iznenaditi nekim poklonom, cvijećem ili nekom divnom idejom. Nikada nisam bio dobar u tome, a ona je osoba koja to odlično radi zbog čega se osjećam još jadnije – rekao je glumac nedavo. Reprizom svadbe htio joj je pokazati koliko mu je stalo do nje. Par ima četvero djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije