Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Matt Damon: Obama je prekinuo sa mnom

matt damon
Reuters/PIXSELL
12.08.2013.
u 19:56

Matt Damon nekad je bio dobar s američkim predsjednikom Barackom Obamom, no čini se da dečki više nisu u dobrim odnosima

Matt Damon nekad je bio dobar s američkim predsjednikom Barackom Obamom, no čini se da dečki više nisu u dobrim odnosima.  

– On je prekinuo sa mnom. Vjerojatno zbog toga što sam ga neprestano zapitkivao za skandal oko prisluškivanja i napada bespilotnim letjelicama – rekao je Damon u jednom intervjuu.

– Nakon što je Jimmy Carter rekao da više ne živimo u demokraciji, znači da nešto nije u redu, čim je bivši predsjednik to rekao. Zato Obama ima mnogo toga za objasniti, pogotovo jer je on profesor ustavnog prava – kaže Damon.

>>Matt Damon, Hugh Laurie i ekipa rasplesali se uz 'Get lucky'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije