Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica

Megan Fox iznenadila je obožavatelje promijenom imidža: "Ovako izgleda vražja kći"

Foto: Instagram
1/6
15.10.2021.
u 23:00

Megan u posljednjih nekoliko mjeseci ne prestaje privlačiti pažnju vezom s glazbenikom Machine Gun Kellyjem (31) kojeg je upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", a zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg supruga, glumca Briana Austina Greena.

Jedna od najljepših žena svijeta, Megan Fox (35) iznenadila je obožavatelje novom promijenim. Naime zanosna Megan oduvijek je bila vjerna dugoj tamnoj kosi, a sada je za potrebe filma "Johnny & Clyde" koju obojila u platinasto plavu.

-Ovako izgleda vražja kći. Johnny i Clyde dolaze u proljeće 2022- napisala je glumica ispod fotografije koja je skupila brojne lajkove, ali je podijelila njezine obožavatelje. I dok je dio oduševljen promjenom nekima baš i nije "sjela" pa su joj poručili da se što prije vrati prepoznatljivu tamnu kosu, a glumica nije otkrila je li stvarno posvijetlila kosu ili samo nosi periku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

"Molim te, oboji kosu u smeđe", "Nadam se da je to perika", "Polako postaje Kardashianka", "Navijam za smeđu kosu", samo su neki od komentara nezadovoljnih obožavatelja.

Inače, Megan u posljednjih nekoliko mjeseci ne prestaje privlačiti pažnju vezom s glazbenikom Machine Gun Kellyjem (31) kojeg je upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass", a zbog kojeg je navodno ostavila bivšeg supruga, glumca Briana Austina Greena.

Megan i Kelly ponovno su iznenadili obožavatelje, a ovoga puta pozirali su za britanski časopis GQ. Osim provokativne naslovnice, pažnju je privukao i intervju u kojem su progovorili o svojem prvom susretu za koji smatraju da je bio sudbina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli British GQ (@britishgq)

-Tada se dogodilo nešto zaista čudno. Ne sjećam se tvojeg lica, kojeg bi se definitivno sjetila. Samo se sjećam visokog, plavog stvorenja koji je nestao poput duha. Mislim da nam je bilo suđeno da se tada ne vidimo, već su se samo naše duše upoznale- ispričala je Megan za GQ, a potom je Kelly otkrio kako  prije nego što je upoznao Megan nikada nije bio zaljubljen.

-Znate, nisam normalna osoba, i morala sam mnoge svoje osobine potisnuti kako bih se uklopila. Kada sam upoznala njega kao da sam upoznala vlastiti odraz svoje duše. Oduvijek sam smatrala da nedostaje jedan dio mene, a onda sam upoznala osobu koja me upotpunjuje. On je ono što je moje srce tražilo- dodala je glumica.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:44 16.10.2021.

" M. F. iznenadila je obožavatelje promijenom imidža..." Žao mi je ,uvažena novinarko, ali radi se o promjeni. Promijena ? Ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije