zna se i razlog

Meghan i Harry ponovno razbjesnili Britance, odbili su kraljičin poziv

Foto: PA/Pixsell
1/9
19.11.2021.
u 23:30

Na tradicionalni božićni ručak koji će se ove godine održati u dvorcu Windsor pozvala ih je Harryjeva baka, kraljica Elizabeta koje se tamo odmara u posljednjih nekoliko tjedana.

Princ Harry i Meghan Markle ponovno su razbjesnili obožavatelje kraljevske obitelji najnovijim potezom. Naime, supružnici su odlučili kako se neće vratiti u Veliku Britaniju kako bi s ostatkom kraljevske obitelji, a pretpostavlja se da je razlog tome što bi ih tamošnji mediji u tom slučaju pratili u stopu.

Na tradicionalni božićni ručak koji će se ove godine održati u dvorcu Windsor pozvala ih je Harryjeva baka, kraljica Elizabeta koje se tamo odmara u posljednjih nekoliko tjedana.

-Božićni ručak logistički je vrlo zahtjevan, a da Meghan i Harry dolaze osoblje kraljevske obitelji do sada bi već znalo tu informaciju. Budući da je ovo kraljičin prvi Božić bez princa Philipa pa su se mnogi nadali da će Meghan i Harry biti uz Elizabetu.

Inače, kraljica se vratila službenim dužnostima nakon što je na preporuku doktora otkazala brojne službene posjete i odmarala zbog ozlijede leđa. U dvorcu Windsor ugostila je generala Sir Nicka Cartera, a fotografije koje su objavljene na službenom Instagram profilu nakon sastanka zabrinule se dio obožavatelja kraljevske obitelji. Neki su izrazili sreću što se kraljica napokon vratila službenim dužnostima dok su drugi primijetili da Elizabeta izgleda veoma iscrpljeno.

Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

Komentara 4

AA
Aaron
08:14 20.11.2021.

Tako to izgleda kad žena ima absolutnu moć u braku

ZH
zhecko
09:46 20.11.2021.

Harry je bruka i sramota muškog roda ! 😥

IM
Immanuell
05:24 20.11.2021.

Hm, na ženi staroj 100 godina primijetili su da izgleda vrlo iscrpljeno....... Oštroumno zapažanje, nema što......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije