kad djeca odlučuju

Mel B kćer nazvala Madison po želji svoje najstarije kćeri Phoenix

mel (1)
Pixsell
08.09.2011.
u 12:32

Presretna pjevačica na Twitteru je napisala da je beba jako zdrava te da je Phoenix dala koliko god joj treba vremena da izabere ime za novog člana obitelji.

Mel B i njen suprug Stephen Belafonte svoju kćer rođenu prošlog tjedna nazvali su Madison Brown Belafonte.

Ime za djevojčicu izabrala je 12-godišnja Phoenix, Melina kći iz prijašnje veze. Presretna pjevačica na Twitteru je napisala da je beba jako zdrava te da je Phoenix dala koliko god joj treba vremena da izabere ime za novog člana obitelji.

Mel B je priznala da je sretna što je napokon rodila jer sad opet može uživati u svom omiljenom napitku, sojinu mlijeku.

– Nisam ga okusila devet mjeseci – otkrila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije