nakon požara

Menadžer kluba Mint otkrio kad će ponovno otvoriti vrata: 'Svu energiju usmjerili smo na obnovu'

Zagreb: Izgorio noćni klub Mint
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
27.09.2023.
u 12:02

Rezultati očevida pokazali su da je požar koji je oko 3 sata izbio unutar kluba Mint namjerno izazvan

Jedan od najpoznatijih klubova u Zagrebu Mint izgorio je u noći s ponedjeljak na utorak prošlog tjedna u zagrebačkoj Ulici Florijana Andrašeca. Vlasnik kluba Kristijan Babić rekao je u izjavi da je šteta golema i da je njihova prva procjena oko 800.000 eura.

– Bojim se da bi mogla biti i veća. Zasad ne puštamo nikoga u klub jer su posvuda ostaci ploča knaufa, rasvjete i ostalih uređaja sa stropova i zidova, koji su svi nagorjeli i rastopljeni, pa da nekome nešto ne padne na glavu – kazao je to vlasnik kluba prošli tjedan.

Menadžer kluba Edvin Softić na društvenim mrežama objavio je sada kada planiraju ponovno otvorenje. 

VEZANI ČLANCI

"Dragi naši gosti, ovim putem želimo zahvaliti na porukama podrške. Svu energiju usmjerili smo na obnovu kluba i skoro otvorenje koje je u planu krajem studenoga. Svi dogovoreni eventi u prosincu, kao i oni koje trenutačno dogovaramo, odvijat će se sukladno planu", objavio je Softić na Instagramu.

Foto: Screenshot

Rezultati očevida pokazali su da je požar koji je oko 3 sata izbio unutar kluba Mint namjerno izazvan. 

Podsjetimo, Mint je bio mnogima omiljeno mjesto za izlazak još otkad se otvorio 2019. godine, a među prvima je u Zagrebu uveo večeri cabareta, što je privlačilo i stariju publiku koja je hvalila uređenje kluba. U cabaret dinner showovima nastupali su brojni poznati hrvatski plesači, performeri pa čak i neki glumci, a rezervacije su se prihvaćale i do mjesec dana unaprijed. 

Zagreb: Izgorio noćni klub Mint
1/18

U Mintu je, podsjetimo, novu 2022. u društvu svojih zagrebačkih prijatelja proslavio hollywoodski glumac Kevin Spacey, a tom je prilikom njemu u čast priređen poseban kabaretski program inspiriran filmom "Američka ljepota".

Svoj je 50. rođendan tamo prošle godine proslavila i Severina, koja je unajmila klub za svoje najdraže, obitelj, prijatelje i kolege koji su se zabavljali do dugo u noć. 

VIDEO Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drukčije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije