Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masterchef

Meri se slomila pred kamerama i zaplakala: 'Ne osjećam se najbolje. Baš mi je teško'

Foto: Nova TV
1/37
11.10.2023.
u 13:24

Gubitnički plavi tim, kojeg je u gastroduelu vodila Ivana, bio je pred velikom odlukom – koga od svojih članova nominirati za odlazak u stres test i potencijalno ispadanje

Dan nakon gastroduela u Novom Vinodolskom vrijeme je da kandidati prozovu one koje smatraju najodgovornijima za loš rezultat u timu. Gubitnički plavi tim, kojeg je u gastroduelu vodila Ivana, bio je pred velikom odlukom – koga od svojih članova nominirati za odlazak u stres test i potencijalno ispadanje.

Petar se nada da neće biti „zakulisnih igara i spletki“, dok Miroslav misli da bi ove nominacije mogle promijeniti pojedine odnose među kandidatima. 

VEZANI ČLANCI:

„Mislim da će se neki odnosi unutar našeg tabora poljuljati“, kazat će Miroslav u očekivanju nominacija. Posebno teško bit će Meri: „Ne osjećam se najbolje. Mom sinu je danas rođendan i baš mi je teško“, reći će ona kroz suze.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Koga će natjecatelji prozvati nakon što Ivana otkrije da su napravili lošije jelo od suparničkog tima jer nisu dovoljno dobro komunicirali? Nju zasigurno neće moći nominirati jer ima imunitet, no tko će se onda naći na tapeti doznat ćemo već večeras u emisiji u kojoj će kandidati replicirati jela chefova Gorana Kočiša i Tibora Opačića.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije