Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštenje

Mia Begović zahvalila osoblju u bolnici: "Moj duboki naklon, vraćate moral na osnovne postavke ljudskosti"

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
12.11.2021.
u 20:11

Proslavljena domaća glumica Mia Begović na svojem je Facebook profilu podijelila lijepu gestu koja joj se dogodila nakon odlaska u bolnicu te je zahvalila djelatnicima koji su joj vratili novčanik.

Proslavljena domaća glumica Mia Begović na svojem je Facebook profilu podijelila lijepu gestu koja joj se dogodila nakon odlaska u bolnicu te je zahvalila djelatnicima koji su joj vratili novčanik.

-Hvala, osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne podatke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti- napisala je Mia uz screenshot maila koji je dobila od bolnice u kojem piše: 'Poštovana, obavještavamo vas da je vas novčanik s dokumentima i novcem danas poslije podne u Klinici za tumore. Možete doći na glavnu portu'.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, glumica ove godine slavi 35. godišnjicu profesionalnog bavljenja glumom i 20. godišnjicu propadanja Satiričkom kazalištu Kerempuh, kako kaže ansamblu najboljeg teatra u Hrvatskoj, a u nedavnom intervjuu otkrila je detalje iz svoje glumačke karijere koja je počela i prije 1986. godine kada je tek s obranjenom diplomom Akademije dramskih umjetnosti u rukama sjela na ponoćni vlak Zagreb – Beograd na koji su je dopratili kolege s fakulteta.

Mia je tijekom bogate karijere igrala u više od 70 glavnih uloga te osvojila brojne nagrade i priznanja. Među njima svakako treba izdvojiti nagradu Afrodita koju je 1986. dobila kao najpopularnija glumica Jugoslavije, nagradu Histrion za ulogu barunice Lehotske na Zagrebačkom histrionskom ljetu 1998. i nagradu Orlando Dubrovačkih ljetnih igara 1996. godine.

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 4

BR
brzizestok
08:03 13.11.2021.

Ti si odavno izgubila novcanik

ZL
Zlatnipijesak
10:18 13.11.2021.

I ovo treba biti vijest za objavu na portalu?

Avatar Svračak
Svračak
08:19 13.11.2021.

Ovo je možda i uvreda za djelatnike jer polazi od pretpostavke da su svuda lopovi a onda se čudi ovakvim slučajevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije