BOLAN GUBITAK

Zagrepčanka Slavica oglasila se prvi put nakon smrti supruga Marinka Rokvića i poslala emotivnu poruku

Slavica i Marinko Rokvić
Foto: Instagram
1/4
12.11.2021.
u 19:20

Pred tobom zavezanih ruku stojim, nemoćna da priznam poraz. A ti u postelji uzvišen, veličanstven, dostojanstven, s osmijehom na licu usnulog i slobodnog poput ptice - napisala je Slavica

Prvi put nakon smrti pjevača Marinka Rokvića na Instagramu se oglasila njegova supruga, Zagrepčanka Slavica Rokvić. Objavila je zajedničku fotografiju, i u emotivnoj se objavi prisjetila supruga. 

- Jutro, to sumorno subotnje jutro. Tišina koja ne umiruje, već razdire grudi. Srce koje od bola savija leđa, s mukom se ispravljam i mislim da nosim pobjedu. A koga sam pobijedila? Shrvana, u trenu u meni puca svaki atom postojanja, ludilo koje prijeti da nadjača razum. Tuga koja me bez pitanja uvlači u svoje skute. Osjećaj borbe jenjava i gubi se u daljini. Spokoj? I on se gubi. Poraz, patnja, očaj, nevjerica, nedostatak zraka...

Svjetlost koja podiže i plaši. Svijest koju ne priznajem jer surovim grčenjem iskrivljuje i natapa lice. Nije smrt kada umireš, već kada nekog voliš, a bez njega ostaješ. Kada sve u tebi utihne, a ti i dalje dišeš, živiš... Stid zbog slabosti koja nadjačava. Pred tobom zavezanih ruku stojim, nemoćna da priznam poraz. A ti u postelji uzvišen, veličanstven, dostojanstven, s osmijehom na licu usnulog i slobodnog poput ptice. Zagledan u daljinu do koje ne mogu doprijeti. I onda kao da čujem tvoje riječi: 'Slavuju, ne tuguj, radosna budi'. Pokušavam, dušo, da tražim radost u bolu. Oprosti, željela bih, ali ja je ne pronalazim - napisala je Slavica. 

Podsjetimo, pjevač najpoznatiji po velikom hitu "Skitnica" preminuo je u subotu u 68. godini. Supruga Slavica i on u braku su bili od 1985. godine. Upoznali su se u Zagrebu i vjenčali nakon samo tri susreta. U braku su dobili dva sina.

Video: Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Ključne riječi

Komentara 6

SD
sdragan
22:04 12.11.2021.

Sto volim da citam komentare na ovakve vijesti... Kako se samo javljaju samo Oni koje ova vijest ne interesuje i Oni koje nemaju pojma o cemu i o kome se radi. Ali eto...Bas vole da komentarisu nesto cemu nemaju pojma??!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
04:55 13.11.2021.

I ne samo ona. Mnoge su atraktivne Zagrepčanke zavele gomile poznatih srpskih lica.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:08 13.11.2021.

Zagrepcanka???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije