po savjetu liječnika

Michael Douglas otkrio da je lagao o svojoj bolesti!

michael douglas
Reuters/PIXSELL
11.10.2013.
u 12:07

Objasnio je da je u vrijeme kad je obolio od raka bio usred turneje za nastavak filma "Wall street"

Michael Douglas sada kaže kako je zapravo lagao o naravi raka od kojeg je obolio prije tri godine. Naime, američki glumac kaže kako zapravo nije imao rak grla, već rak jezika. Tako mu je savjetovao kirurg.

– Rekao mi je da ako budemo morali operirati, to neće izgledati lijepo. Izgubit ću dio vilice i jezika, pa sam pristao na njegov prijedlog – ispričao je Douglas koji se potpuno oporavio od zloćudne bolesti.

Objasnio je da je u vrijeme kad je obolio od raka bio usred turneje za nastavak filma "Wall street" te je morao reći da boluje od raka. No, eto, nije otkrio sve detalje bolesti do danas.

>>Michael Douglas tvrdi da je od raka grla obolio zbog oralnog seksa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije