Spojili usne

Michaelu Douglasu bilo je ugodno ljubiti Matta Damona

michael douglas
pixsell
13.05.2013.
u 18:19

Svatko je imao seksualne odnose, što znači da svatko ima svoje mišljenje o tome, kaže holivudski glumac

Za Michaela Douglasa spojiti usne s Mattom Damonom nije bila velika stvar.

– Nakon što ste iskusili taj prvi poljubac, ugodno vam je. Matt i ja nismo uvježbavali ljubavne scene. Samo smo si rekli: "Dobro, svi smo pročitali scenarij, zar ne?" – ispričao je 68-godišnji glumac o snimanju ljubavne scene sa svojim kolegom u nadolazećem biografskom filmu "Iza svijećnjaka" (Behind the Candelabra) o slavnom pijanistu Liberaceu.

No, Douglas, koji u filmu glumi Liberacea, zna da će neki gledatelji biti kritični o intimnim trenucima između njega i Damona, koji portretira Liberaceova mladog ljubavnika Scotta Thorsona.

– Ne znam kad ste zadnji put nekoga ubili ili raznijeli nekome mozak, ali svatko je imao seksualne odnose, a neki vjerojatno i jutros, što znači da svatko ima svoje mišljenje o tome kako se to treba učiniti – kaže Douglas.

 

>>Matt Damon: S Douglasom sam se trebao poljubiti više puta

>>Michael Douglas i Matt Damon kao ljubavnici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije