ZAPRIJETILA MU JE

Migrant fotografirao djecu na zagrebačkom igralištu, potresena pjevačica zgrožena: 'Tu je bila i moja kći'

Foto: Instagram
1/17
05.09.2024.
u 11:00

Nika Antolos često koristi društvene mreže kako bi podijelila neka svoja životna iskustva, a ovaj put nikog nije ostavila ravnodušnim

Pjevačica grupe Feminnem i radijska voditeljica Nika Antolos na društvenoj mreži Instagram progovorila je o vrlo neugodnoj situaciji koja se dogodila na dječjem igralištu. "Jučer na dječjem igralištu migrant (da, migrant, kome god smetalo) slikao je djecu uključujući i moje dijete. Na sreću, tata jednog djeteta uočio ga je, uzeo mu mobitel i izbrisao sve slike, uz rečenicu: 'Vidimo li te još jednom, nećeš ovako dobro proći.' Rekla sam to nježnije nego on, naravno. Vjerujte mi, Bogu hvala da nisam bila, jer ne bi odšetao na svojim nogama", napisala je potresena Nika ovim neugodnim iskustvom. 

Potom je uputila i poruku. "Ako vi nećete nadzirati tko nam dolazi u zemlju, ako vi nećete štititi našu djecu – mi ćemo. A kako ćemo to činiti, to se samo nas tiče. Kad ste zadnji put prošetali Tomislavcem? Toliko. Prešućuju se sve neugodne situacije s migrantima, jer ne vole da to izlazi u javnost. Neće ići. Moramo li mi svojoj djeci od 10 i manje godina kupovati paprene sprejeve ili će država napokon krenuti štititi najmanje više nego njih?? Ne smijemo dozvoliti da obzir pojede djetinjstvo i nevinost. Dosta. Dao im Bog mira, nama također!" poručila je pjevačica. 

Podsjetimo, Niki Antolos prije petnaest godina dijagnosticirana je dijagnoza multipla skleroza, a zbog toga nije mogla hodati, a i bila je slijepa na jedno oko. Glazbenica je istaknula kako se danas smatra izliječenom, a najviše što joj je pomoglo, kako kaže, bila je vjera u Boga.

– Vjera mi je baza. Ja sam se cijelo vrijeme molila Bogu da to izdržim najbolje što mogu, onda sam se molila i da me uzme jer sam čovjek, i onda kad je bilo strašno, ne možeš disati, hodati, ne vidiš smisao postojanja, i još te cijelo to vrijeme dijete gleda... Bio je to jedan strašan period. Tu se puno svega promijenilo i gospodin je oduvijek bio sa mnom, ja sam zapravo samo to trebala osvijestiti, tako da, bolest mi je u tome pomogla – istaknula je jednom prilikom. 

 

FOTO Kate Middleton pokazala znakove oporavka! Trčala je i igrala se u blatu sa svojom djecom

1/27

 

VEZANI ČLANCI:

 

Tijekom životne borbe s multiplom sklerozom bila je na strogom režimu prehrane, no već godinama nema nijedan simptom. – Skoro peta godina i nemam nijedan simptom, a kamoli relaps, tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema – rekla je Nika i dodala: – I dalje koristim suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze, ali pojest ću i pizzu i pastu, ne želim se ograničavati – istaknula je Riječanka. 

 

FOTO Nika Antolos posjetila je predivnu Sevillu: 'Vratila sam se nahranjenih očiju nevjerojatno bogatom prirodom'

1/17

 

Pjevačica je poznata po promoviranju prirodnog izgleda. – Pa, evo, i Pamela Anderson cijeli je život u ovom poslu, i to na kojem nivou u Americi, pa je uspjela prirodan izgled približiti javnosti. Može se, samo se treba ohrabriti i to je najteži dio da izađeš bez mnogo šminke. Ja ne govorim o tome da je šminka loša stvar, dapače, ako si žene pomažu s tim u samopouzdanju, super – rekla je jednom prilikom Nika. Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza, Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Srećom, to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je godinama maštala. 

– Uvijek sam uvijek sanjala posao na radiju jer je to spoj glazbe koju obožavam i bez koje ne mogu te razgovora s ljudima. Mislim da ne može bolje od radija! Pamela je vidjela na Instagramu da Happy traži voditelja ili voditeljicu i meni poslala link, ja sam automatski skočila na to, poslala sam životopis, odradila razgovore i evo me, tu sam u eteru! – izjavila je.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Komentara 31

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
11:50 05.09.2024.

Sad je vrijeme kad se još može govoriti i treba vikati na sav glas. Poslije će biti prekasno. Invazija i zamjena stanovništva mora biti zaustavljena.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:20 05.09.2024.

Ne kužim, zašto ga nisu zadržali i zvali policiju?

DU
Deleted user
11:20 05.09.2024.

Ne mogu vjerovati da netko veliča boga a govori protiv migranata , i još nije gey a da je to javno objavljeno. Jel glavni cenzor na godišnjem??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije