Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenule čestitke

Mijo iz 'Ljubav je na selu' očekuje prinovu? Pratitelji: 'Neka je živo i zdravo'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/14
13.01.2024.
u 18:30

Mijo je objavio fotografiju kojom je navijestio da bi im uskoro mogla doći prinova. Na fotki Josipa sjedi na kauču, i, kako se čini, čita upute testa za trudnoću.

Farmer Mijo Bošnjak bio je kandidat 16. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Nakon brojnih slomljenih srca u showu i neodlučnosti koju je imao, nakon showa je pronašao ljubav. No, ne radi se niti o jednoj djevojci iz emisije. Tako je Mijo nedavno otkrio da ima novu djevojku Josipu s kojom se skriva zaljubljenost, a fotografije često objavljuje na društvenim mrežama. Najnovijom fotografijom, sada je pak, iznenadio. Mijo je objavio fotografiju kojom je navijestio da bi im uskoro mogla doći prinova. Na fotki Josipa sjedi na kauču, i, kako se čini, čita upute testa za trudnoću.

- Stigla Josipa - napisao je kratko Mijo, a u komentarima su mu odmah neki i čestitali. 'Neka je živo i zdravo', 'Jel to dolazi prinova kod vas?', 'Svaka čast, treba popraviti natalitet', našalili su se neki. Oglasio se i farmer koji je kazao da će detalje otkriti sutra, a radit će prijenos uživo.

Inače, Mijo je nedavno ispričao kako ga je djevojka Josipa pratila na društvenim mrežama čak dvije godine te mu je pisala, lajkala i komentirala objave.

- Mislio sam da je premlada za mene. Na kraju me pozvala da dođem na bazene da je upoznam i tako smo se upoznali. Bila je zezancija i na kraju sam zeznuo samog sebe - rekao je Mijo za RTL. Često podijeli njihove privatne trenutke, a Josipa je s njim bila i na zabavi gdje su se okupili kandidati iz showa 'Ljubav je na selu'. 

- Sad smo jači nego prije - rekao je svojedobno.

VEZANI ČLANCI

Na završnom partyju Brankica je komentirala Mijinu novu djevojku.  "Znači, dotična ima 29 godina, a ja 59. I naravno da je ljepša i mlađa, ja sve to poštujem, ali...", rekla je. "Znači, Mijo, ti si našao djevojku pored svih onih žena u svojoj kući?", pitala je Anita. "29 i 59, to je meni onako izazov", rekao je farmer. Otkrio je da mu se Brankica zamjerila jer mu nije dala da joj se približi na neki konkretniji način. "Nije me uvjerila. Nije se ni potrudila da mi dokaže da joj je stvarno stalo", rekao je Mijo. "Mijo bi volio sa mnom, malo stariju, malo mlađu pa koja bude bolja da se prikloni i tako", ispričala je Brankica. 

Ljubav je na selu
1/18

Brankica je Miji pružila tek ruku, a on je izrazio želju da s njom nasamo popriča i razriješi nesuglasice. - Prenaglili smo se ili smo prerano pokazali svoju prirodu... Ja sam bio iskren, ali nije nam išlo - rekao je. Brankica je Aniti ispričala sve o svađi s romantičnog putovanja i tome kako je doznala da Mijo ima drugu.

- Pogodilo me jer, kad smo bili na romantičnom putovanju, ta njegova cura mi se javila, slala sve slike, da je ona trudna... Očekivala sam da će Mijo biti muškarac i reći što se desilo - ispričala je Branka pa dodala da od svog farmera očekuje samo lijepo druženje.
- Mijo bi volio i sa mnom. I malo stariju i mlađu pa koja bude bolja - zaključila je Brankica.

VIDEO Paprena zarada Aleksandre Prijović

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije