nekima se nije svidjelo

Mikulić objavila šalu o Meghan i Harryju, pa izazvala raspravu: Nemojte se previše nervirati

Foto: Instagram
1/13
10.03.2021.
u 11:00

Marijana je objavila fotku sa šalom, no čini se da je izazvala veliku raspravu u komentarima, pa je kasnije morala urediti objavu kako bi pojasnila pratiteljima da joj tema nije zanimljiva.

Glumica Marijana Mikulić odlučila se uključiti u raspravu o Meghan i Harryju i to šalom na njihov račun. 

Marijana je objavila fotku sa šalom, no čini se da je izazvala veliku raspravu u komentarima, koji su potom izbrisani pa je kasnije morala urediti objavu kako bi pojasnila pratiteljima da joj tema nije zanimljiva. 

"Cijeli ovaj intervju je davno sažet u jednoj staroj hercegovačkoj mudrosti: Dok se nisam oženio, nisam znao da mi ne valjaju ni ćaća ni mater", stoji na fotografiji koju je Mikulić objavila. 

Foto: Instagram screenshot

Kasnije je dodala i ovo: "Edit: ovaj post je trebao biti šala na račun teme koja mi izaziva dijareju. Nemojte se previše nervirati".

Podsjetimo,  Mikulić je nedavno objavom na društvenim mrežama pokušala učiniti dobro djelo, no ispostavilo se da je podržala čovjeka koji je sve novčane donacije potrošio na svoju ovisnost o kocki.  Podijelila je naime, priču o ocu koji traži novac za svoju bolesnu suprugu, a kada je njegova prevara raskrinkana, Mikulić se javila na društvenim mrežama vidno uzrujana. ''Znači dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati? Koliko je novca taj čovjek dobio. Ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti. Prestanite mi slati za objavu apele za pomoć jer ih više neću objavljivati! Ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila objavu jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu. Zbog ovoga ne potičem nikoga ni na kakve uplate, zbog ovakvih smradova od ljudi'', napisala je i uz to dodala emotikone slomljenih srca. 
Kasnije je dodala da je i sama bila žrtva krađe identiteta te je njezina stara slika sa sinom bila korištena kao reklama za dječje sjedalice za auto, no ona s tim nema veze, nije nikada potpisala ugovor niti primila novčanu naknadu. 

 

Komentara 2

DI
Diesel
11:44 10.03.2021.

Jos on nije svjestan sto je uradio, ali sam siguran da ce uskoro kad ih oboje Oprah odkanta. Vec je dobio njezan odgovor obitelji iz Londona u kojem stoji "nema skandala, ne budi lud, nazovi telefonom".

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:40 10.03.2021.

Jbte ne smiš se ni zajbavat s tim kraljevskim "priguzima" po internetu. 👍bravo za objavu MM. (Imaš iste inicijale ka ova kraljevska priležnica😁) Dobar sažetak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije