Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo glazbeno poglavlje

Mile Kekin & Band predstavit će svoj novi album 5. svibnja prije pet popodne

Foto: Marina Uzelac
1/6
05.04.2023.
u 16:30

Dvanaest novih pjesama koji stanu u 42 minute i koje smo Mark Mrakovčić i ja snimali godinama, a bend još bolje odsvirao, spremne su za vaše uši.  – kaže Mile

Za točno mjesec dana napokon izlazi dugoočekivani novi album Mile Kekina. Prije same objave Mile je kao trio testirao neke od novih pjesama na regionalnoj turneji, a 5.5.2023., prije 5 popodne, gradu i svijetu predstavit će nove pjesme, ali i novi bend MILE KEKIN & BAND.

- Gotovo je. Završeno. Album uskoro stiže - najavljuje Mile Kekin novi album kojeg je nazvao „Nježno đonom“. Album je najavljen pjesmom „Mala“ koja, osim što je pjesma, ona je i slikovnica direktno inspirirana desetogodišnjom kćeri Mile Kekina. Nakon Male, uslijedila je urnebesna trominutna crna komedija u pjesmi „Ratnik svjetla“ kojom je Mile najavio povratak žestokom zvuku i otrovnoj angažiranoj lirici.  - Dvanaest novih pjesama koji stanu u 42 minute i koje smo Mark Mrakovčić i ja snimali godinama, a bend još bolje odsvirao, spremne su za vaše uši. – kaže Mile Cijeli album bit će dostupan na svim streaming servisima 5. svibnja. Tjedan dana prije službenog izlaska, Mile će za najbrže fanove potpisati svoj novi album i moći će se prednaručiti putem Menartovog webshopa.

Pjesma „Ratnik svjetla“ drugi je singl s nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i angažiranoj lirici.

- Ratnik svjetla' je stigao da ti za smiješnu cijenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milijun kad možeš biti Ratnik svjetla i Božja metla. – rekao je Mile kada je izašao singl.

- Ova urnebesna trominutna crna komedija u režiji maestra Filca pokazuje Ratnika svjetla u punom radnom zanosu.'Ratnik svjetla' će dokazati da sve činjenice mogu biti alternativne dok su laži uvijek profitabilne. U vremenima kada algoritmi, ali i mediji isti prostor daju šarlatanima i stručnjacima, svatko može biti svašta, granica je samo mašta. – zaključuje Kekin.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Lolita3
17:45 06.04.2023.

Ima li novosti iz Zambije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije