Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno uživa

Mirna Maras Batinić (42) pozirala bez trunke šminke i frizure te pokazala fantastičnu liniju: 'Pravi odmor'

Zagreb: Veliki party u hotelu Esplanade povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
09.08.2022.
u 09:20

Mirna je pozirala u badiću i dugoj bluzi, a u pozadini se vidi more i brodovi. Voditeljica je napisala kako na licu nema ni trunke šminke te da nije napravila frizuru.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) na svojem je Instagram profilu otkrila kako je konačno na godišnjem odmoru. Mirna je pozirala u badiću i dugoj bluzi, a u pozadini se vidi more i brodovi.

Voditeljica je napisala kako na licu nema ni trunke šminke te da nije napravila frizuru.

"Ovako ja zamišljam pravi odmor... nema frizure, nema šminke, nema pegle, rasporeda ni žurbe. Samo opušteno, morski", napisala je u opisu Maras Batinić. Fotku je lajkalo više od tisuću ljudi.

 

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana je još uvijek radila, pa je priznala da teško podnosi vrućine. 

– Ljudi moji, imati televizijsku šminku na 37 stupnjeva je neprocjenjivo iskustvo! Molim nek se netko baci u more za mene i neka mi to javi, pa možda mi bude malo lakše – govori voditeljica u videu snimljenom u automobilu koji je objavila na svojem Instagram Storyju. 
Mirnu, inače, na ovoj društvenoj mreži prati više od 37.000 ljudi, a ona s njima dijeli neke obiteljske trenutke kao i događaje iz života. Tako je nedavno otkrila kako joj je čudno ponovno nositi zaštitnu masku, a objavljenu fotografiju njezini su pratitelji odmah drukčije protumačili. Mirna je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju nastalu ispred HZZO-a. Tada je pozirala ispred table s nekim papirima u rukama te s maskom na licu.

"Jako čudan osjećaj... Brzo se čovjek navikne, ali i odvikne", komentirala je i dodala emotikon koji se smije.

Ova njezina objava ponukala je njezine brojne pratitelje na Instagramu da joj se jave. Naime, obožavatelji iz njezine objave zaključili su da je voditeljica trudna te su joj uputili mnoštvo upita na koje se ona osvrnula u svojoj najnovijoj objavi.

"Ajme, koliko upita jesam li trudna zbog HZZO-a, gdje sam se slikala ispred one table... Ne brinite. Ne, nisam trudna. Išla sam Niku prijaviti kod drugog doktora. Ne brinite!" poručila je Mirna svima te se nasmijala. Dodajmo da je Mirna u braku s inženjerom Željkom Batinićem s kojim ima kćer Meri, a iz prvog braka s Marijem Valentićem ima sina Niku.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije