Seksi donje rublje

Mirna Maras i Mario Valentić oduševljeni Liscinom revijom

Mirna Maras
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/14
11.03.2010.
u 15:33

- U posljednje vrijeme ne idem često na modne revije, ali moram priznati da sam zbilja oduševljena Liscinom revijom. Nastup Josipe Lisac, zgodne djevojke i raskošno donje rublje zbilja su me oduševili - ispričala je Mirna Maras.

Bez obzira na snažno nevrijeme koje je zamelo Zagreb, bračni par Mirna Maras i Mario Valentić poručio je da im ni najmanje nije žao što su napustili svoj topli dom i otišli na Liscinu modnu reviju.

- U posljednje vrijeme ne idem često na modne revije, ali moram priznati da sam zbilja oduševljena Liscinom revijom. Atraktivni plesači, nastup Josipe Lisac, zgodne djevojke i raskošno donje rublje uistinu su me oduševili - ispričala je Mirna koja je dodala i da je vidjela nekoliko vrlo zanimljivih komada donjeg rublja koje bi rado imala u vlastitoj kolekciji.

S pozitivnim dojmom kući se vratio i Mirnin suprug Mario Valentić koji je rekao da mu je bilo žao kad je "predstava" završila.

- U razgovoru s brojnim osobama koje su pratile reviju došli smo do zajedničkog zaključka da nam je žao što je sve tako brzo završilo. Kao trener pogledao sam modele koji su bili na reviji i vrlo sam zadovoljan. Vidi se da gotovo sve djevojke vježbaju i drže do tijela, celulita gotovo nigdje nije bilo - kazao nam je Mario Valentić koji je priznao da je došao sa suprugom na prijateljičin poziv, ali je ostao ugodno iznenađen cijelom revijom koja ga je oduševila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije