Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Mirta Šurjak očekuje dijete s Giovannijem Rossom

'18.05..2010., Varsavska ulica, Zagreb - Zelena akcija i udruga Pravo na grad organizirali su veliki mirni prosvjed protiv nastavka gradnje Horvatinciceve garaze na Cvjetnom trgu. Podrsku im je pruzil
'Robert Anic/PIXSELL'
21.10.2011.
u 08:00

Prijateljice bivše supruge nekadašnjeg nogometaša kažu da se ona ne osjeća prevarenom i nastavila je sa svojim životom

Mirta Šurjak, HTV-ova novinarka koju smo gledali u showu "Zvijezde pjevaju", očekuje djevojčicu. Splitska voditeljica trudna je pet i pol mjeseci, a dijete čeka s Giovannijem Rossom, piše Gloria. Rosso je nakon nogometne karijere postao menadžer i preselio se u Izrael, a s Mirtom je u vezi dvije godine.

Rossu ovo neće biti prvo dijete jer s bivšom tenisačicom Moranom već ima 7-godišnjeg sina.

– Morana ima čist obraz i ne osjeća se prevareno. Želi samo da je se izostavi iz svega – kaže nam prijateljica bivše supruge Giovannija Rossa (38). – Vjerujte mi, Mirta mu je zadnja rupa na svirali – tvrdi Moranina prijateljica. Rosso u Splitu slovi za plejboja. Moranina prijateljica dodala je da je najbolje da o svemu "pitamo one koji su sve dali u javnost", aludirajući na Mirtu. Trudna Mirta s majkom je pozirala na rivi. Novinarka je na bolovanju, a trudnoću i vezu nije komentirala.

Morana i Giovanni bili su u vezi 20 godina, a zajedno ne žive već dvije godine. Doznajemo da Rosso u Splitu uknjižuje stan, a Morana mu pomaže s papirologijom dok je on u Izraelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije