Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se čestitke

Mirta Šurjak pokazala mamu Nadu koja je proslavila 70. rođendan na Hvaru

Mirta Šurjak
Foto: Instagram screenshot
1/12
23.07.2023.
u 11:50

Mirta je ovaj put pozirala s mamom Nadom Šurjak, inače bivšom novinarkom, koja je nedavno sudjelovala u emisiji 'Zlatna liga' na HRT-u kao voditeljica.

HRT-ova  novinarka Mirta Šurjak ne javlja se često na društvenim mrežama, no neke posebne prilike voli obilježiti. Tako je ovaj put pozirala s mamom Nadom Šurjak, inače bivšom urednicom i voditeljicom koja je nedavno sudjelovala u emisiji 'Zlatna liga' na HRT-u kao voditeljica. 

Povod je bio Nadin rođendan, a napunila je 70. godina. Proslavile su ga u restoranu na Hvaru. 

- Sretan ti rođendan, mama, na najljepšem mjestu na Jadranu - napisala je Mirta.
Fotku je lajkalo više od tisuću ljudi, a mnogi su u komentarima pisali čestitke, te im se javila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja je također poželjela Nadi sve najbolje. 

 

Nada Šurjak bila je dugogodišnja je urednica i voditeljica HRT-a te je upravo ona zaslužna za Mirtinu ljubav prema novinarstvu jer ju je od malih nogu vodila sa sobom na snimanja, zbog čega se Mirta i zaljubila u sportsko novinarstvo.

Podsjetimo, voditeljica i novinarka Mila Horvat objavila je nedavno fotku na kojoj se vidi kako se druži s Mirtom Šurjak. Napisala je da njihovo prijateljstvo traje više od 20 godina.  

"Neka prijateljstva su neraskidiva. I tako već više od 20 godina" napisala je Horvat.Fotka je skupila nekoliko stotina lajkova, a u komentarima su im se brzo javili pratitelji koji su im poručili da su prelijepe i zgodne. Mila nije otkrila gdje su se družile, ali po osmjesima na licima vidi se da su se prijateljice odlično provele.  

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 1

OB
Oblacni
12:49 23.07.2023.

Uh, ja bih radije mamu, ali nisam izbirljiv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije