Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetne radosti

Misice "letjele" po moru u Srimi, a Sammir uživa na otoku Hvaru

sammir (1)
Foto: Pixsell
1/8
Autori: l, hp
28.07.2013.
u 20:00

Ivana i Katarina proteklog su se vikenda okušale leteći na flyboardu pa je čitava plaža imala što gledati. Kažu da nije teško, a užitak je neopisiv. Najavile su da će se uskoro okušati i u letu paraglajderom.

Ove godine apsolutni je hit plaža u Srimi gdje smo ulovili i dvije hrvatske misice – Katarinu Prnjak i Ivanu Ergić. Ivana dane ipak dane provodi i radno. Osim što s prijateljicom Katarinom Prnjak odrađuje snimanja i revije, priprema i diplomski ispit na zagrebačkom Vernu. Provodi istraživanje o “šopingholizmu” za specijalistički stručni rad koji će joj na jesen donijeti naslov stručnog specijalista ekonomije poduzetništva.

Za ljubav Ivanu ne treba pitati jer je na kupanju u Srimi s njom bio i njen dugogodišnji dečko, Šibenčanin Marin Cvitan. I Katarina Prnjak, koja je iz 13 kilometara udaljenog Šibenika, ljeto provodi u Vodicama. Razlog je selidbe – ljubav. I ona je na fakultetu u Zagrebu. Poslovnu ekonomiju studira izvanredno kako bi mogla uskladiti studij i posao modela i manekenke.

Ivana i Katarina proteklog su se vikenda okušale leteći na flyboardu pa je čitava plaža imala što gledati. Kažu da nije teško, a užitak je neopisiv. Najavile su da će se uskoro okušati i u letu paraglajderom.

A dok se misice zabavljaju u Srimi, na otoku Hvaru s društvom tulumari nogometaš Sammir. U gradu Hvaru na terasi beach bara Hula Hula s društvom se rashlađivao koktelima. Suprotno očekivanjima, u društvu su bili samo muškarci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije