ŽIVOT NA VAGI

Mislav Šepić pohvalio se izgledom: 'Ovu kutu sam posljednji put mogao odjenuti kada je Hajduk bio prvak'

Život na vagi
Foto: RTL
1/10
09.02.2024.
u 08:00

Mislav je u show ušao sa 171 kilogramom, a izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase. Time je zaslužio titulu pobjednika i nagradu od 20.000 eura, koju će potrošiti na renovaciju stana i kupnju novog automobila.

Pobjednik sedme sezone 'Života na vagi' Mislav Šepić na svojim se društvenim mrežama pohvalio kako napokon stane u staru odjeću. Riječ je o staroj kuti, koju nije mogao odjenuti već desetljećima. S time se našalio na Instagramu.

- Ovu kutu sam posljednji put mogao odjenuti kada je Hajduk bio prvak, a znate kada je to bilo, napisao je Šepić na Instagram Storyju.  Podsjetimo, Mislav je u show ušao sa 171 kilogramom, a izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase. Time je zaslužio titulu pobjednika i nagradu od 20.000 eura, koju će potrošiti na renovaciju stana i kupnju novog automobila. 

Foto: Instagram

Za 24 sata progovorio je o teškom djetinjstvu nakon što mu je umrla majka kada je imao samo 14 godina, ali i o novoj prehrani koje se sada drži. 

– Jako je to utjecalo na mene tijekom odrastanja, nije lako nositi se s tim, pogotovo kad si jako mlad, ali smatram da me to možda dovelo do toga da sam imao problema s kilogramima. No s druge strane, i taj me gubitak očvrsnuo kao osobu i naučio me nositi se s problemima u životu – ispričao je Šepić koji je jako zahvalan supruzi Almasi na podršci. 

Život na vagi
1/19

– Upoznali smo se na radnome mjestu u Općinskom sudu. U vezi smo pet godina, a u braku gotovo dvije godine. Supruga je jako ponosna na mene i oduševljena mojom upornošću i rekla mi je da se ne smijem vratiti na staro. Najljepši trenutak iz showa bio je upravo kad mi je supruga došla nakon devet tjedana u posjet – kazao je. Trenutačno imaju samo jednu želju – postati roditelji.
Mislav je nakon izlaska iz showa odmah započeo s treninzima. Svakoga je dana odlazio i na posao biciklom. A i prehrana mu je bolja.

VEZANI ČLANCI: 

 

– Zdravija, puno manje jedem slatkog, što je i bio moj najveći problem. Sad jedem sve, ali više puta na dan i u manjim količinama – objasnio je. Iako je već jednom uspio pobijediti bitku s kilogramima, oni su se vratili. Međutim, kaže da je sada drukčija situacija. 

– Drugačije je jer sam sada stariji i stekao sam puno znanja u showu i sada znam kako održati kilograme. Prošli sam put gladovanjem došao do željene težine i nisam je znao održati. Sada sam i puno više posložen u glavi i oko mene je drukčija okolina nego što je bila onda – ispričao je.

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije