Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi uvjereni da je on kriv

Misterij nestale influencerice: Policija našla tijelo, zaručnik odbio reći gdje je ona, pa i on nestao

Gabby Petito's Disappearance: Her Body Found In Wyoming
Foto: TNS/ABACA/PIXSELL
1/2
21.09.2021.
u 11:38

Nažalost, potraga je imala tragičan ishod jer je policija pronašla tijelo žene, koje nalikuje na Gabby, u blizini potoka Spread u Wyomingu, u području namijenjenom kampiranju

Svijet influencera rastužila je vijest o nestanku Gabby Petito, 22-godišnje influencerice koja je nestala na putovanju sa zaručnikom Brianom Laundrijem (23). Nažalost, potraga je imala tragičan ishod jer je policija pronašla tijelo žene, koje nalikuje na Gabby, u blizini potoka Spread u Wyomingu, u području namijenjenom kampiranju, piše magazin People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

FBI je potom na konferenciji za medije potvrdio da pronađeni ljudski ostaci odgovaraju onima opisa influencerice, no ostavili su malu dozu nade jer još uvijek nije dovršena potpuna identifikacija pa se još ne može potvrditi da je sto posto riječ o Petito. 

Uzrok smrti još nije utvrđen, a policajac Charles Jones obavijestio je obitelj o pronalasku tijela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

– Prvo i najvažnije, uime FBI-a i ostalih policijskih službenika volio bih izraziti iskrenu sućut Gabbynoj obitelji. Kao što svaki roditelj može zamisliti, ovo je nevjerojatno teško vrijeme za obitelj i prijatelje. Naše misli i molitve su s njima. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost dok oplakuju gubitak kćeri – rekao je Jones. 

Policija traga za njezinim zaručnikom, no ne zna se sumnjiči li ga za nešto. Naime, Brian je stigao kući 1. rujna, a policiji i njezinoj obitelji nije htio reći gdje je ona. Par je s Floride putovao u kombiju, posjećivao nacionalne parkove i oboje su objavljivali fotografije na Instagramu. Mnogi sumnjaju na zaručnika jer je policija iz Utaha rekla kako se susrela s parom jer se fizički sukobio, no oni su tada rekli da je sve u redu, da se planiraju vjenčati i da ne žele podnijeti prijavu. U izvještaju piše da je Petito bila zbunjena i vrlo emotivna pri susretu s policajcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Influencerica se posljednji put s obitelji čula 30. kolovoza, no sumnjaju da to nije bila njezina poruka jer je samo napisala da nema signala u  nacionalnom parku Yosemite. Petito i Brian živjeli su u kući s njegovim roditeljima, a policija je u njihovu dvorištu pronašla kombi kojim je par putovao.

Nakon toga i zaručnik je nestao, a njegov nestanak prijavila je njegova obitelj. 

– Trenutačno ne istražujemo zločin nego radimo na slučaju više nestalih osoba – rekli su iz policije. Oni su i ranije tvrdili da Brian nije osumnjičen nego je osoba od interesa. No javnost i Gabbyna obitelj vjeruju da je on kriv za njezin nestanak. 

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije