instagram gori

Mlada grčka princeza osvaja svijet svojim atraktivnim lifestyleom

marie olympia
Foto: Instagram
1/5
19.08.2015.
u 14:39

Glamurozan život uključuje i ljeta na Bahamima, Mikonosu i u Škotskoj. Marie je najstarija od petero djece

Princeza Marie Olympia iz Grčke oduševljava svijet kao ''it'' djevojka britanskih medija. Naime, grčka princeza živi i studira u Londonu, a sve je popularnija diljem svijeta.

Već se pojavljivala na stranicama modnih magazina, no najveća modna pista joj je njezin profil na Instagramu. Na njemu objavljuje atraktivne fotografije o kojima drugi mogu samo sanjati. Osim što je princeza, Marie je prelijepa te ima odličan smisao za modu.

Glamurozan život uključuje i ljeta na Bahamima, Mikonosu i u Škotskoj. Marie je najstarija od petero djece. Roditelji su joj okrunjeni princ i princeza Pavlos i Marie Chantal. Osim nje, imaju još četiri sina. Glamurozno ljetovanje lijepe Marie ponovno je skrenulo fokus medija na nju. Kate Middleton, čuvaj se!

>>Težak je taj kraljevski život! Upoznajte grčku princezu Mariju-Olympiju

Komentara 5

KS
krao_sam
18:40 19.08.2015.

Ostavila ih je doma.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:34 20.08.2015.

Princevi i princeze se ne krune, krune se Kraljevi i Kraljice. I gledajuci fotografije ove zabrinjavajuce mrsave neugledne djevojke ne mogu povjerovati da se itko (osim lijecnika) za nju moze zanimati.

IK
ikonoklast
20:12 19.08.2015.

oxy oxy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije