Evo mene, moji ljudi

Mladen Grdović: Isključio sam mobitel, ne gledam ni televiziju...

grdović
Željko Mršić/Pixsell
15.06.2010.
u 18:25

– Znate kako je pa Brankica je uvijek nešto ljubomorna – kazao nam je Mladen Grdović te dodao da je nedavno bio na krstarenju sa suprugom Brankicom na Mediteranu, ali da često skupa idu i njegovim brodom do Kukljice na otoku Ugljanu.

- Ne dajem intervjue. Al, ‘ajde, ipak sidite – rekao nam je zadarski pjevač Mladen Grdović kojega smo u utorak oko 11 sati ujutro zatekli kako s prijateljem ispija piće u jednom kafiću na Narodnom trgu u Zadru. Isprva nevoljko, a potom otvoreno, uz koju pogrdnu riječ, ali ne zlonamjerno, odnosno u poznatom Mladenovu stilu, samoinicijativno je komentirao suprugu Brankicu, prijatelje pa čak i novinare.

Ne daje intervjue

– Ne dajem intervjue, a ne gledam ni televiziju. Prije dva mjeseca prestao sam se javljati i na telefon. Baš sam se odmorio – rekao nam je Mladen Grdović. Upitan kako mu ide terapija, odnosno liječenje od alkohola, samo je odgovorio da mu ide dobro. O nepravomoćnoj presudi za obiteljsko nasilje nije rekao ni riječ.

– Znate kako je pa Brankica je uvijek nešto ljubomorna – kazao nam je Mladen Grdović te dodao da je nedavno bio na krstarenju sa suprugom Brankicom na Mediteranu, ali da često skupa idu i njegovim brodom do Kukljice na otoku Ugljanu.

– Bili smo Brankica i ja nedavno i u Izraelu pa mjesec dana u Italiji kod moje tete. Malo sam se morao odmoriti i od operacije – rekao nam je Mladen Grdović. Nedavno je operirao koljeno, odnosno menisk te se od operacije oporavljao petnaestak dana. Tvrdi da se, unatoč vrućinama, ove sezone još nije kupao u moru i da sad isključivo razmišlja o nastupima. Ići će, kako nam je rekao, na dva festivala ovoga ljeta.

Nastupi na festivalima

– Ne očekujem pobjedu, jer meni nikad ne daju da pobijedim – nasmijao se Mladen Grdović te dodao kako se najviše raduje skoroj turneji u SAD-u.

I dok je Mladen Grdović ispijao piće na trgu, malo dalje s njihovom kćeri Sarom prošla je Emina Šimurina. Koliko smo uspjeli vidjeti, nisu se susreli...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svećenik
Svećenik
22:36 15.06.2010.

a i ne čita. nije išo u školu. pa nezna.

OB
-obrisani-
07:43 16.06.2010.

Nakon dva mjeseca pijančevanja evo ga opet. Ma lako za Brankicu neka mu samo država i dalje plaća staž i socijalno a on će za uzvrat razbiti još koji Ferrari, nije dugo.

KR
kreont
07:54 16.06.2010.

Ovo je pohvalno, ali zbog čega je u birtiji ? Ne vidim na stolu da pije mlijeko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije