Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ništa znali

Mladenci su bili potpuno šokirani kada se usred njihovog prvog plesa pojavio gost kojeg nisu očekivali

Foto: Facebook
1/13
24.04.2022.
u 15:00

Mladenci su plesali na pjesmu Ive Robića 'Samo jednom se ljubi', a kamere su snimile Houdeka kako dolazi podij pred kraj pjesme. Par nije skrivao iznenađenje i šok.

Pjevač Jacques Houdek (40) na Facebooku je podijelio snimku s jednog vjenčanja. Naime, Jacques je bio gost iznenađenja na tom vjenčanju, a pojavio se na kraju prvog plesa. Mladenci su plesali na pjesmu Ive Robića 'Samo jednom se ljubi', a kamere su snimile Houdeka kako dolazi podij pred kraj pjesme. Par nije skrivao iznenađenje i šok. 

"SAMO JEDNOM SE LJUBI. Nit’ su mladenci znali što ih očekuje za kraj prvoga plesa nit’ je bend znao da ću uletjeti na toj pjesmi. Spontana odluka u trenutku - jer život nam to omogućuje, i baš bismo tako trebali češće prihvaćati tu igru … i tad srce izgara…Kad se taj plam izgubi, tad i prestaje sav žar", napisao je Jacques uz video koji je podijelio. 

 

Video je na Facebooku lajkalo preko 500 ljudi, a jedna pratiteljica napisala je kako bi se onesvijestila od sreće da se to njoj dogodilo. 

Houdek je nedavno na svom Facebook profilu objavio je mali nagradni natječaj u kojem je od svojih pratitelja tražio da mu napišu vic o njemu, a one najbolje će nagraditi pizzom. Kako je i zašto donio odluku o ovom natječaju Jacques je objasnio gostujući u Dnevniku Nove TV.

- To je jedan svojevrsni društvenim eksperiment koji smo moj tim i ja odlučili provesti za naše interne potrebe i ovim ću se putem zahvaliti svima koji su sudjelovali i ljudima koji su znali viceve i onoj većini koja je stala u obranu moje časti i dostojanstva, upravo je to pokazao ovaj društveni eksperiment, da je ipak puno više ljudi kojima je stalo do moje glazbe, da je moja osobna borba ipak periferna i nije toliko bitna - objasnio je Houdek i ispričao je koji je najsmješniji vic čuo o sebi: Jacques je samo jedan, za drugog jednostavno nema mjesta.  Kasnije je Jacques objavio i dobitnike ovojg natječaja i nakon što je detaljno pročitao sve komentare otkrio je kojih troje obožavatelja su nagrađeni pizzama. 

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Komentara 3

ZS
zspanco
19:46 24.04.2022.

Pa tko se ne bi šokirao da mu se ta mrcina pojavi na svadbi. Pa to treba nahraniti.

ZV
zvezdomor
19:44 24.04.2022.

ako je on tamo bio onda su gosti morali na kiosk po ćevape

RI
rimac444
16:17 24.04.2022.

Skoro nisu primjetili sitnog žaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije