Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio život

Možete li pogoditi tko je ovo? Svi smo ga zavoljeli zbog serije u kojoj je glumio, a on se povukao iz javnosti

Foto: Profimedia
1/6
20.04.2024.
u 11:40

Povukao se iz glume, a njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na 20 milijuna dolara. Rijetko se pojavljuje u javnosti i teško ga je prepoznati jer mu je imidž danas sasvim drugačiji od onog iz perioda kada je glumio u "Dva i pol muškarca". Pustio je jako dugu bradu i ne viđamo ga često, a paparazzi su ga ovih dana snimili  tijekom pospremanja.

Angus T. Jones pripada u skupinu glumaca Hollywooda koji su odrastali pred TV kamerama, a slavu je stekao zahvaljujući seriji "Dva i pol muškarca". Ulogu Jakea dobio je kao desetogodišnjak i uz Charlieja Sheena i Jona Cryera glumio je u ovoj seriji od 2003. do 2013. godine.Brzo je postao popularan i serija je Angusu donijela i dobru zaradu, točnije 350 tisuća dolara po epizodi i osvojio je i brojne nagrade, te bio najplaćenija tinejdžerska glumačka zvijezda. Ali s uspjehom i slavom doživio je i neugodnu stranu slave te je iznenada odlučio napustiti seriju  uz poruku obožavateljima kako je ova serija zlo.

7-15-06 2006 CBS Summer Press Tour Stars Party Angus T. Jones at the CBS 2006 TCA Summer Press Tour Stars Party held at the The Rose Bowl in Pasadena, CA. The event took place on Saturday, July 15, 2006. Photo by: SBM / PictureLux SBM / PictureLux Photo: PictureLux/PIXSELL/Photo: PictureLux/PIXSELL
Foto: SBM / PictureLux

- Prestanite gledati 'Dva i pol muškarca' jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije i zato istražite kako televizija utječe na vaš mozak. Istražite sve malo i sami ćete zaključiti koliko je to loše. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - poručio je glumac 2012. godine i nakon odlaska iz serije posvetio se vjeri. Dodao je da se u vjeri pronašao kad je shvatio da njegov život ide nizbrdo. Drogirao se i uživao u brzoj vožnji.

VEZANI ČLANCI:

Povukao se iz glume, a njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na 20 milijuna dolara. Rijetko se pojavljuje u javnosti i teško ga je prepoznati jer mu je imidž danas sasvim drugačiji od onog iz perioda kada je glumio u "Dva i pol muškarca". Pustio je jako dugu bradu i ne viđamo ga često, a paparazzi su ga ovih dana snimili  tijekom pospremanja. Naime, iz njegovog doma u Los Angelesu izbacio je toliko 'smeća' da mu je trebalo čak dva kamiona. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Angusa su fotografi uhvatili kako priča s jednim od radnika dok su utovarivali kamione u kojima su bili madraci, vanjski namještaj, dekoracije za 'Noć vještica' i neke druge stvari. Podsjetimo, u seriji 'Dva i pol muškarca' Jones je prvo glumio s Charliejem Sheenom, koji je glumio njegova strica Charlieja Harpera i s Jonom Cryerom, koji je glumio njegova oca Alana. U devetoj sezoni jednu glavnu ulogu od Sheena je preuzeo Ashton Kutcher. Serija ima ukupno dvanaest sezona, a 2011. je proglašena ''najvećom hit-komedijom proteklog desetljeća''.

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije