Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Pero iz 'Života na vagi' uživa u ljubavi, a otkriva i napredak nakon operacije: 'Mali koraci'

Foto: RTL
1/10
20.04.2024.
u 09:00

Nakon dva mjeseca mogu voziti bicikl. Istina, ne još potpuno, ali mali koraci - istaknuo je uz snimku na kojoj vozi bicikl.

Kandidat sedme sezone showa 'Života na vagi' i pobjednik nefinalist Pero Jukić krajem siječnja operirao je koljeno, a teško mu je palo što je zbog toga morao posustati s treninzima. No, sada je pokazao kako se oporavlja te napreduje nakon zahvata. - Nakon dva mjeseca mogu voziti bicikl. Istina, ne još potpuno, ali mali koraci - istaknuo je uz snimku na kojoj vozi bicikl.  Pero je ubrzo nakon operacije krenuo s vježbanjem. 

Foto: Instagram screenshot

- Trening tri dana nakon operacije koljena. Ne mogu više ležati doma, odradio sam lagano samo gornji dio tijela bez ikakvog opterećenja na koljeno - otkrio je ranije, a velika podrška u ovom razdoblju mu je bila i djevojka koju sad sve češće pokazuje na društvenim mrežama. O svojoj ljubavi Jukić je otkrio da su započeli vezu nakon 20 godina prijateljstva. 

- Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No, nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sada smo u vezi - otkrio je tada. Nedavno je podijelio s pratiteljima na Instagramu fotografije s putovanja u Sarajevo gdje je bio s djevojkom.

- Naravno da je posjeta kod Nedžmin Ambešković na pite bila jedna od opcija za probat specijalitete Mogu samo reći da sam oduševljen. Sirnica jako dobra. Mljeveni burek je top. Sjeckani je super ali meni jedini problem što nisam ljubitelj krumpira. Ali zato ova slatka pita od jabuke je bomba, stvarno iznenađenje i za svaki pohvalu. I naravno drago mi što sam se sreo s prijateljem Tolićem nakon dosta godina - opisao je Pero na Instagramu jednu od destinacija koju je posjetio s djevojkom prilikom posjete Sarajevu. U sljedećoj objavi otkrio je što su još posjetili i objavio je fotografije s djevojkom.

- Nakon klope smo otišli u šetnju do Olimpijskog centra na Trebeviću, pogledali i prošetali malo bob stazom te se odmorili na klupicama s predivnim pogledom na Sarajevo i vožnja žičarom, prošetali Baščaršijom (nismo ništa jeli, samo da se zna) i naravno gledali korito Miljacke - poručio je. - Zaboravio si napisati da smo se penjali na brdo - komentirala je njegova djevojka objavu. - Ja sam se penjao i tebe vukao uz brijeg - odgovorio joj je Pero.

Podsjetimo, Pero je u show ušao sa  180,5 kilograma, izgubio je 65,9 kilograma, što je 36,5% tjelesne mase. Nakon showa redovito na društvenim mrežama dijeli recepte za zdrave obroke te pokazuje kako vježba i tako ističe kako je promijenio svoje navike. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije